Mike Tindall deelt groot nieuws

De voormalig rugby-ster gaat op tournee!

Leuk nieuws voor Mike Tindall! Naast zijn podcast The Good, The Bad and The Rugby en zijn YouTube-serie op het kanaal van Magic Millions, kondigt de voormalig rugby-ster namelijk op zijn Instagram aan dat hij in het najaar op tournee zal gaan met zijn sport-podcast. 

Passie voor rugby

Royalty-kenners zijn inmiddels goed op de hoogte van het rugby verleden van Mike Tindall. De man van Zara Tindall stond namelijk op het veld voor het nationale team toen zij in 2003 de wereldbeker wonnen. Dat hij ook zijn kroost enthousiast wil maken voor de ruige sport, is dan ook geen verrassing! Hij vertelde bij de prijzenceremonie aan Hello! Magazine dat z’n twee oudste kinderen al regelmatig op het rugbyveld te vinden zijn.

Instagram

Dat de voormalige rugby-ster nog altijd graag bezig is met de sport, bewijst hij maar weer. Op zijn Instagram maakt Mike namelijk bekend dat hij samen met zijn podcast co-hosts James Haskell en Alex Payne op tournee zal gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Tindall (@mike_tindall12)

De tour gaat de ‘World Cup After Party'” heten, schrijft Mike op Instagram. “We zullen onze WK-verhalen delen en alle wedstrijden uit Frankrijk 2023 samenvatten”, aldus Mike. Zijn podcast The Good, The Bad and The Rugby behoort tot een van de beste sport-podcasts van de UK.

Sportprestaties

Met hun ongekende sportprestaties als ruiter en rugbyspeler, zijn Zara en Mike ongetwijfeld de sportiefste royals van het Verenigd Koninkrijk. Anne en Mark Phillips maakten beiden furore als doorgewinterde ruiters, en bij dochter Zara werd de liefde voor de ruitersport er dan ook met de paplepel ingegoten. In 2012 maakte het kroost van prinses Anne zelfs haar intrede bij de Olympische Spelen, waarna ze met een zilveren medaille op zak huiswaarts ging. Manlief Mike ontdekte zijn passie op het rugbyveld, en won op professioneel niveau het ene na het andere toernooi.

Bron: Hello! Magazine, Archief Beau Monde, Instagram @mike_tindall12 | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws