Gravin Eloise deelt groot nieuws: ‘Ik kan niet geloven dat dit mijn werkelijkheid is’

Ze is een van de nieuwe ambassadeurs van L'Oréal Paris

Dat Eloise van Oranje niet stilzit, is ons allang duidelijk. Naast haar opleiding aan de hotelschool timmert de jonge gravin hard aan de weg als influencer en verschijnt ze binnenkort in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Maar dat is niet het enige! Op Instagram deelt de gravinfluencer namelijk dat ze geweldig nieuws heeft.

L’Oréal Paris

Eloise is namelijk een van de nieuwe ambassadeurs van het cosmeticamerk L’Oréal Paris. Op Instagram deelt de gravin dat ze “erg blij en trots” is om dit nieuws te mogen delen en dat ze weer “helemaal nieuwe energie” voor haar Instagram-account dit jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Eloise deelt een prachtige, stijlvolle zwart-wit foto. “Amazing News“, schrijft ze onder haar bericht. “Zo veel zin om bij dit bedrijf te komen. ik kan niet geloven dat dit mijn werkelijkheid is!!!! 🤍”, aldus de gravin. Gefeliciteerd!

Het perfecte plaatje

Binnenkort verschijnt Eloise ook in het bekende tv-programma Het Perfecte Plaatje. Samen met zeven andere kandidaten is ze naar Zuid-Afrika gegaan om met elkaar de strijd aan te gaan voor het schieten van het perfecte plaatje. Als gravinfluencer weet Eloise natuurlijk wel raad met de camera. Met meer dan 322.000 volgers op haar Instagram-profiel geeft ze ons regelmatig een kijkje in haar adellijke leventje. Naast Eloise zijn ook AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed, presentator Rick Brandsteder, zanger Rob Dekay, YouTuber Wildebras, presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet én zangeres Numidia el Morabet van de partij. De afleveringen zullen in het voorjaar van 2023 te zien zijn op RTL 4 en Videoland. Stiekem zijn wij nu al een beetje team Eloise!

Bron: Instagram @eloisevanoranje, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws