Aha! Zo zag actrice Jennifer Coolidge er vroeger uit

Wauw!

Jennifer Coolidge (61) is al jaren hot en happening in de showbizzwereld. Ze brak door met haar verschijning in de serie The White Lotus en dus waren wij benieuwd: hoe zag de actrice er in haar jongere jaren uit?

Doorbraak

Haar eerste tv-verschijning was in 1993 in Seinfeld en daarna volgden rollen in A Bucket of Blood, Plump Fiction, en A Night at the Roxbury. Na jarenlang kleine rollen te hebben gespeeld, brak Jennifer door met haar rol als Stifler’s moeder in American Pie en daarna als de iconische Paulette Bonafante (“Bend and snap!”) in Legally Blonde.

Er volgden meerdere grote en kleine rollen, maar opeens verdween de actrice van radar. Tot ze in 2020 opdook in de film Like a Boss met Tiffany Haddish, Rose Byrne en Salma Hayek. De komedie was een grote hit, wat ook meteen zorgde voor de grootste rol van haar carrière: Jennifer werd gecast als Tanya in HBO’s The White Lotus. Een andere rol dan we van haar gewend zijn, want het is voor het eerst een rol met meer diepte. Ze speelde Tanya zo goed, dat ze de enige hoofdrolspeler was die terug mocht keren in seizoen 2.

Benieuwd hoe de actrice er back in the days uitzag? Kijk snel verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws