Koopje: dit is hét (betaalbare) beautygeheim van Meghan Markle 

Hallo, stralende huid!

Meghan Markle ziet er altijd van top tot teen on fleek uit. Wij zijn dan ook reuze benieuwd naar de beautygeheimen van de hertogin van Sussex. Gelukkig is de make up artist van Meghan bereid om deze met ons te delen!

Vlekkeloze huid

Meghan gaat graag voor natural als het gaat om haar make-up. Onder dat subtiele laagje make-up schuilt dan ook een vlekkeloze huid – iets wat we allemaal wel zouden willen. Het geheim van de hertogin? De Eucerin Aquaphor Skin Soothing Gel. Een product dat je kunt gebruiken om de droge, schrale huid van je gezicht en lichaam te verzachten.

Heb jij ook last van een droge huid? Wellicht is dit product dan de moeite waard om eens te proberen. Meghan is in ieder geval fan! En het beste nieuws: de crème is gewoon in Nederland te koop. Je scoort hem onder andere hier voor slechts tien euro. Een koninklijk koopje!

Highlights in gezicht

De crème is echter niet alleen te gebruiken bij een droge huid. Daniel Martin – Meghans favoriete make-upartiest, die onder meer verantwoordelijk was voor haar dromerige bruidsmake-up – gebruikt het vaak als een highlighter in het gezicht.

“Veel van mijn highlighting doe ik met huidverzorging”, vertelt Martin aan E! Online. “Als je erover nadenkt, is het eigenlijk heel logisch om huidverzorging te gebruiken in plaats van make-up. Je voegt hiermee hydratatie toe aan de huid, met make-up kun je de poriën juist verstoppen”, legt hij uit.

Meer bekende fans

Meghan Markle is echter niet de enige beroemdheid die fan is van het Eucerin-product. Menig A-lister is fan van het betaalbare product. Onder meer Beyoncé, Khloe Kardashian en Nicole Kidman hebben Aquaphor dan ook altijd in hun make-uptasje zitten.

Bron: Marie Claire | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws