Stéphanies schoondochter deelt foto’s van zoete baby shower

De laatste loodjes voor Baby Ducruet zijn aangebroken

Vorig jaar maakten Marie en Louis Ducruet met een schattige Instagram-foto bekend in blijde verwachting te zijn. Niet veel later volgde een minstens zo schattige gender reveal, en nu zijn de laatste loodjes toch echt aangebroken voor de kleine spruit. Marie deelde via haar Instagram Stories een sneak peek van haar baby shower!

Baby Ducruet

In 2019 stapten Louis en Marie Ducruet in een sprookjesachtige ceremonie in het huwelijksbootje. De zoon en schoondochter van prinses Stéphanie zijn al jaren helemaal gelukkig met elkaar. Welja: met royale roots en een status als burger, heb je wél de luxe en niets van die koninklijke verplichtingen continu. En daar delen ze regelmatig mooie foto’s van via Instagram. Van tropische reisjes tot luxe-verblijven: de Ducruets hebben het goed voor elkaar.

Dat we alle nieuwtjes over hun aankomende eerste kindje ook via Instagram voorbij zien komen, is dan ook niet gek. Steevast speelt hondje ‘Pancake’ een rol bij de nieuwtjes: z’n rol als ‘grote broer’ neemt de viervoeter duidelijk serieus!

Verrassing

Op de kiekjes die Marie deelde van haar baby shower, konden we de vrolijke pup echter niet ontdekken. Wél zien we daar een hoop roze, glitter, speelgoed en, jawel: een luiertaart. Ze zijn ook zo gewoon gebleven, die familie van prins Albert.

Beeld: Instagram @marieducruet

“Baby shower-verrassing door de besten, dankjewel”, valt er bij een video te lezen. Ook deelt de trotse aanstaande moeder een lieve foto omgeven door al haar besties. Met zo’n lieve groep vriendinnen heeft de schoondochter van prinses Stéphanie het duidelijk goed voor elkaar!

Bij de gender reveal kwamen alle gasten nog opdagen in roze of blauw, en zagen we dat Stéphanie zich destijds volledig in het blauw had gehuld – schijnbaar in de hoop op een kleinzoon. Inmiddels weten we echter dat het eerste kindje van de Ducruets een meisje zal zijn. Oma Steph zat er zelf dus naast, maar ach. Weer een jongedame in de familie om eventuele parels en designer-stukken over te nemen, niet waar?

Bron: Beau Monde archief, Instagram @marieducruet | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws