Beau Mondes favoriete looks van Paris Fashion Week

Welke looks vielen bij de redactie in de smaak?

Paris Fashion Week is het event waar menig modeliefhebber reikhalzend naar uitkijkt. Afgelopen week waren er weer talloze modeshows te bewonderen en ook onze redactie heeft de afgelopen dagen de runway nauwlettend in de gaten gehouden. Wij zetten onze favourite looks van Paris Fashion Week op een rij.

Paris Fashion Week

De modemaand vliegt voorbij en na New York, London en Milaan was afgelopen week Parijs weer het decor van het allergrootste fashion event. Grote namen presenteerden tijdens deze Paris Fashion Week hun nieuwe herfst- en wintercollectie van 2023. Dit waren onze favoriete looks so far.

Favoriete Looks

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Zowel Jaimy als Fabiën kozen voor deze look uit de Victoria Beckham show: “Victoria Beckam is natuurlijk dé show waar fashionliefhebbers naar uitkijken in Parijs, en ook deze keer stelde ze niet teleur. Wie had gedacht dat een coltrui en een maxi-rok van denim zo chic kon staan? 90’s met een vleugje va-va-voom!”

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Ook Sabine was fan van de collectie: “Mijn persoonlijke voorkeur gaat altijd uit naar een bescheiden kleurenpalet, een voorkeur die Victoria Beckham en ik met elkaar gemeen lijken te hebben. In haar Womenswear Fall/Winter 2023/2024 show spotte ik veel neutrale tonen. De look die model Vittoria Ceretti droeg, sprong er voor mij echt uit.”

Elie Saab

De show van Elie Saab was ook een heuse favoriet bij onze redactie. De collectie loopt over van dromerige jurken en is geïnspireerd op de weelderige boeketten uit de Renaissance.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

“De show van Elie Saab nam ons mee naar een gothic meets chic wereld met vibrant kleuren, sexy stoffen en silhouetten die alle vormen complimenten. Met als showstopper deze prachtige zwarte maxi-jurk met bloemen. Dit is toch perfect voor zangeres Adele?”, schrijft Jaimy.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Ook Sandy is fan van de collectie: “Hoewel ik de show van Nina Ricci ook fantastisch vond, is mijn absolute favoriet toch deze mosgroene japon van Elie Saab. Understated maar met een hoop details in de top, en een gezonde dosis drama en mysterie met de gorgeous cape. Meer van dit, please!” 

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Esther sluit zich hier bij aan: “Deze glam look neigt naar bohemian chic, maar blijft toch ook elegant – zoals we dat gewend zijn van Elie Saab. De bordeauxrode kleur en sluier maken het geheel super dreamy. Een tijdloze look!” 

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

“De herfst- en wintercollectie van Givenchy zit vol met tijdloze looks. De collectie combineert masculine silhouetten met een feminine touch. Deze marineblauwe leren blazer die gedragen wordt als mini-jurk is mijn absolute favoriet”, schrijft Madelon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA RICCI (@ninaricci)

En tenslotte de favoriet van Anjelica: “Harris Reed maakte voor Nina Ricci een collectie die bol staat van dromerige romantiek, maar tegelijkertijd doorbreekt de show clichés op het gebied van genderrollen en lichaamsvormen. We zien sierlijke silhouetten en elegante stoffen in combinatie met grote statements in de vorm van veren, strikken en bloemen. In deze zwarte polkadot-look, gedragen door de prachtige Precious Lee, komt alles waar de collectie voor staat samen. LOVE it.”

Beeld: NL Beeld, Marie Claire / BrunoPress

Laatste nieuws