Prinses Eugenie deelt zeldzaam kiekje met zus Beatrice en moeder Sarah

Wat een mooie foto's!

Gisteren was het Internationale Vrouwendag en dat is ook de royals niet ontgaan. Speciaal voor deze belangrijke dag zette prinses Eugenie haar moeder (Sarah Ferguson) en zus prinses Beatrice gisteren in het zonnetje.

Moeder en zus

Gisteren was het International Women’s day, oftewel: de dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de rechten van vrouwen en de dag waarop we alle vrouwen eren. Elk jaar op 8 maart worden de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen wereldwijd gevierd. Het is ook de dag waarop vrouwen én mannen worden aangespoord tot actie om de gelijkheid van vrouwen te versnellen. Prinses Eugenie vond het belangrijk om gisteren bij die dag stil te staan en daarom zetten ze de twee meest belangrijke vrouwen uit haar leven even centraal.

Op Instagram plaatste de prinses gisteren twee kiekjes. Het zijn twee selfies van de drie dames, op een – nogal – koude locatie. “Fijne Internationale Vrouwendag. Ik ben zo gelukkig om mijn moeder en zus als twee ongelooflijke vrouwen in mijn leven te hebben. Beabea, mama zo trots op jullie! Xx”, aldus Eugenie in de caption. Wat een lief bericht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Weer zwanger

Eind januari werd bekend dat prinses Eugenie en lover Jack Brooksbank opnieuw in verwachting zijn. Ze kunnen er kort, maar krachtig over zijn: Eugenie en Jack zullen deze zomer hun tweede kindje verwelkomen! “We zijn zo excited om te kunnen delen dat er deze zomer gezinsuitbreiding zal zijn”, deelde Eugenie in januari op Instagram. De twee hebben al een zoontje, August. Wat een heugelijk nieuws!

Of de zwangerschap ook gevolgen heeft voor een eventuele aanwezigheid bij de kroning van oom Charles, is niet duidelijk.

Bron: Hello magazine | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws