Stralende bruid Iman eert koningin Rania met prachtige outfit

Een hoop glamour voor de aanstaande bruid, met een zoet eerbetoon aan haar moeder.

Nog maar een paar dagen en dan stapt de Jordaanse prinses Iman in het huwelijksbootje. In de aanloop naar de grote dag vond er ook een zogenaamde ‘Henna Party’ plaats voor de aanstaande bruid. En hier maakte zij in haar outfit plaats voor een bijzonder touching eerbetoon aan haar moeder.

Henna Party

Het was ooit een serieuze aangelegenheid, zo’n Henna-ceremonie: een somber moment om stil te staan bij de dochter die het nest verlaat om bij haar grote liefde in te trekken. Maar van zo’n grimmige sfeer was er dit weekend in Jordanië geen sprake. Op beelden die koningin Rania deelt is te zien hoe de royal ladies er in louter vrouwelijk gezelschap een mooi feestje van maken voor de aanstaande bruid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

“Zoveel liefde in één ruimte!”, schreef de Jordaanse koningin bij de reeks foto’s. Hier is te zien hoe prinses Iman wordt omgeven door vrienden en familie. Naast koningin moederlief, kwamen namelijk ook toekomstige schoonzus Rajwa Al Saif, de verloofde van kroonprins Hussein, en prinses Muna, haar oma van vaderskant opdagen.

Het feestelijke evenement werd van sfeer voorzien door Naya Group, de eerste volledig vrouwelijke muziekgroep in het land. Op de foto’s en video’s lijkt dat sfeertje er in elk geval goed in te zitten!

Detail

Scherp oplettende kijkers hebben het misschien al gespot in de kiekjes hierboven, maar in de outfit van Iman is een lief detail te spotten waarmee zij haar hechte band met haar moeder toont. Een opfrisser nodig? Kijk dan vooral eens goed naar dit kiekje van Rania herself op haar huwelijksdag:

rania bruiloft
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Jawel: Iman droeg bij haar Henna Party de riem die onderdeel was van Rania’s bruidsjurk in 1993. Op Instagram besteedt Rania zelf ook nog aandacht aan dit lieve detail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Bij de foto schrijft de Jordaanse royal: “Finishing touches voor Imans Henna Party vanavond!” In de reacties bij de foto duikt onder meer de Jordaanse designer Reema Dahbour op, die de japon van prinses Iman voor zijn rekening nam. Hij is duidelijk goed te spreken over het persoonlijke accessoire van Rania bij zijn creatie. “Het is een trots moment dat ik als designer de eer heb om ons werk aan prinses Iman te zien voor zo’n speciale dag.” Rania’s nod naar haarzelf is in de foto weinig subtiel, maar ach. Laten we eerlijk wezen: dit persoonlijke detail maakt de prachtige outfit van Iman he-le-maal af. Daar zouden wij ook best even de schijnwerpers op gericht willen hebben.

Bron: Royal Watcher Blog, Instagram @queenrania | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws