Kate onthult knap talent van prinses Charlotte

Wauw!

Ze is nog maar piepjong, maar de kleine Charlotte neemt al steeds meer trekjes van haar moeder over. Sterker nog, Kate onthult dat Charlotte een knap trucje van haar heeft geleerd. 

Talenten

De koninklijke appel valt niet ver van de boom, dat blijkt maar weer. Waar veel mensen prinses Charlotte op het eerste gezicht vooral op vader prins William vinden lijken, heeft de kleine royal ook de nodige trekjes van haar moeder. Tijdens een bezoek aan het Aberavon Leisure and Fitness Centre in Port Talbot, waar ze kinderen van Tywyn Primary School ontmoette, deed de prinses ook een onthulling over haar eigen kinderen.

Kate vroeg tijdens een ontmoeting met de kinderen aan een van de kids: “Kun je de spagaat doen?” Zelf kon de prinses het namelijk ook ooit. “Ik kon het toen ik klein was, maar nu moet ik blijven oefenen”, onthulde ze. Een van de kinderen showde toen vol trots haar demonstratie van de spagaat. “Mijn kleine meid [Charlotte] doet dat ook graag”, zei Kate toen over haar dochter.

De zevenjarige dochter van William en Kate zou dol zijn op turnen. Tijdens een uitje naar de Commonwealth Games gaf Charlotte al haar voorkeur aan en zei ze dat ze turnen leuker vond dan zwemmen. “Ze vond het zwemmen echt geweldig, maar ze is geïnteresseerd in turnen”, zei Tim Lawler, chief executive van SportsAid bij het event over Charlotte. “Terwijl ze thuis veel verschillende sporten probeert, toen ik haar vroeg naar sport antwoordde ze heel gemakkelijk en zei: ‘Het is turnen dat ik leuk vind’,” voegde hij eraan toe. Aha!

Paardrijden

Charlotte heeft niet alleen veel gelijkenissen met haar moeder. Ze begint namelijk ook verschillende trekjes over te nemen van wijlen Queen Elizabeth. De prinses heeft namelijk de favoriete hobby van haar overgrootmoeder opgepakt: paardrijden. Hoewel Kate niet dezelfde passie voor paarden heeft als haar dochter, doet ze wel haar best om deze hobby aan te moedigen. Dat vertelde Natasha Baker, gouden medaille-winnaar op de Paralympische spelen, destijds nadat ze de toenmalig hertogin had ontmoet tijdens een officieel evenement. Ach, misschien kan tante Tindall hier nog bijspringen voor de kleine Charlotte?

Bron: Hello Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws