Zó gebruikt Kate Middleton haar blush voor een stralende look

Dus dit is het geheim van haar prachtige wangen!

Een goede blos op de wangen? De prinses van Wales krijgt het moeiteloos voor elkaar. Natuurlijk zal haar liefde voor het buitenleven hier een rol in spelen, maar ook helpt ze de natuur een handje met een sterk staaltje rouge. Dit is wat we van la Middleton kunnen leren!

Prachtige wangen

Als er iets is waar Kate Middleton altijd in slaagt, is het wel haar make-up, en met name haar blush. Die ziet er namelijk altijd perfect uit en laat haar wangen nog mooier uitkomen. Gelukkig weten we nu wat haar geheim is zodat we het ook bij onszelf kunnen toepassen.

De prinses veegt haar blush naast haar bronzer, iets boven de holtes van haar wangen en tot aan haar oren. Hierdoor zit de blush wat hoger wat een mooi gelift effect geeft. Als je haar foto’s goed bestudeert, zie je ook dat ze de blush niet op de appeltjes van haar wangen aanbrengt. Iets wat wel altijd wordt aangeraden door experts. Maar de Royal Highness weet zelf heel goed wat haar het beste staat, en laat hiermee zien dat je blush voortaan veel hoger moet aanbrengen. Bekijk het bewijs hieronder!

kate blush
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Als je meer foto’s van de Princess of Wales bestudeert, zie je al snel dat ze deze techniek vaker toepast. Door de blush hoger aan te brengen, benadruk je de jukbeenderen en lijkt je gezicht meer vorm te krijgen. Ook de rest van je gezicht krijgt hierdoor meer kleur. Zo zie je maar wat de juiste blushtechniek met je gezicht kan doen!

Bron: Beau Monde Archief, Red Online | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws