Zien: dit is de knappe én succesvolle zus van Bas Smit

Ze werd onder andere verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar.

Waar Bas Smit voorheen slechts ‘de man van’ was, is hij inmiddels uitgegroeid tot een populaire mediapersoonlijkheid. Zijn vrouw Nicolette van Dam is echter niet de enige sterke vrouw die dichtbij hem staat. Dit is de knappe en tevens succesvolle zus van Bas Smit!

Bas smit

Samen met zijn partner Nicolette van Dam zit Bas Smit allesbehalve stil. Zo bezit hij met zijn vrouw rond de twintig bedrijven, hebben ze samen twee boeken uitgebracht én heeft hij een eigen wijn gelanceerd. Zo werd hij opeens ondernemer, danser, schrijver en wijnboer ineen. Belangrijk onderdeel van het zakelijke succes van Bas is zijn bereik op social media. De term influencer kunnen we dus nog toevoegen aan reeds genoemd lijstje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn drukke gezinsleven. Hij is namelijk vader van leuke meiden Lola-Lily en Kiki-Kate. We zien dan ook regelmatig avonturen van het vrolijke gezin voorbij komen op Instagram.

Boekenschrijver

Toen het door de coronacrisis lange tijd niet mogelijk was om naar het buitenland af te reizen, besloten Bas Smit en Nicolette van Dam ons eigen kikkerlandje te (her)ontdekken. Maandenlang konden we hun avonturen via Instagram volgen, maar hebben vervolgens alle leukste plekjes ook gebundeld in een heus vakantieboek: Nederland heeft Alles. En die stond zelfs op nummer één in de hitlijsten!

Bas en zijn vrouw zijn naast Nederland ook trots op onze hoofdstad. En hoe zorg je dan dat iedereen nét zo verliefd wordt op Amsterdam als jijzelf? Dan deel je natuurlijk je favoriete verborgen hotspots. En dat is precies hoe hun tweede boek, Amsterdam Heeft Alles, tot stand kwam. En met alles, bedoelen dan ze dan ook echt álles. Van restaurantjes tot heerlijke parken en van de beste shop-spots tot culturele hoogstandjes. Bas zou Bas niet zijn als hij direct na dit succes zijn Instagram-bio niet aanpaste naar ‘Schrijver’. “Ja, zo wil ik nu ook door het leven gaan”, grapte hij destijds. Ha!

Mariëlle Smit

Bas is niet de enige in zijn familie die het gemaakt heeft. Zo heeft hij een zus die ook twee bedrijven groot bracht en een aantal mooie prijzen op haar naam heeft staan. Benieuwd hoe de zus van Bas Smit eruitziet? Op de volgende pagina stellen we je aan haar voor.

Laatste nieuws