Chantal Janzen vertelt openhartig over bedrog in relatie

'Ging ik bij hem weg? Nope'

Als de nieuwste editie van je eigen tijdschrift in het teken van vreemdgaan staat, moet je zelf ook met de billen bloot. Dat is dan ook precies wat Chantal Janzen in de laatste editorial van haar blad &C doet. Wat blijkt? Ze is in haar leven meerdere keren door een partner bedrogen. Ze doet openhartig haar verhaal.

De ergste keer

De ergste keer was met een van haar eerste partners. Toen ze terugkwam na een weekend weg met vriendinnen en de sleutel in zijn voordeur stak, werd ze naar eigen zeggen ‘kotsmisselijk’. Chantal liep direct – met haar jas en al – naar de prullenbak omdat ze aanvoelde dat ze erin moest kijken. “Ik wist gewoon: daar moet ik heen” vertelt de presentatrice. Haar onderbuik gevoel leek het bij het juiste eind te hebben, want ze viste er een gebruikt condoom uit. “Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam”, legt ze uit.

Vervolg

Een ruzie tussen de twee volgde, net als een hoop tranen. “Ging ik bij hem weg? Nope. Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.” Volgens haar zijn er types die simpelweg niet trouw kúnnen zijn. “Ik begrijp alleen niet waarom ze dan toch steeds weer een relatie aangaan”, vertelt ze.

Mysterieuze ex

Wie de mysterieuze ex is, blijft onbesproken. Inmiddels ligt de hele kwestie natuurlijk alweer een poos in het verleden. Inmiddels is Chantal helemaal gelukkig met haar man Marco. Het is alweer zeventien jaar geleden dat de vonk tussen haar en grote liefde oversloeg, en inmiddels hebben de twee een gezellig samengesteld gezin, waarvan we regelmatig leuke kiekjes op Instagram voorbij zien komen!

Bron: Weekend | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

 

Laatste nieuws