Zien: die keren dat royals hun geduld verloren

Ook zij moeten wel eens tot tien tellen...

Royals worden vaak gezien als dé personen die altijd hun kalmte bewaren en professioneel blijven in publieke belangstelling. Maar goed, we kunnen ons goed voorstellen dat ook zij af en toe een lastig momentje hebben. Schieten ze volledig uit hun vorstelijke slof? Neen. Is het ongemak van hun gezicht af te lezen? Yup!

Queen Elizabeth (1978)

Beeld: NL Beeld / Brunopress

Queen Elizabeth lijkt not amused als minister van Defensie Fred Mulley een dutje doet tijdens een Royal Air Force Ceremony in London in 1978. Oops…Het lijkt erop dat het niet echt een spektakel is geweest.

Kate (2017)

Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Het was een gezellige boel op de bruiloft van Kate haar zus Pippa Middleton, op één incidentje na dan, toen ze een woordenwisselingen had met haar zoon prins George. Het brutaaltje was aan het spelen achter de bruidsjapon van zijn tante en schudde zijn bloemenmand uit toen Kate, die ook haar handen vol had aan prinses Charlotte, hem betrapte. Er vloeiden vervolgens wat traantjes, maar ach, dat zullen er vast meer geweest zijn die dag – al waren die hopelijk van vreugde.

Harry (2019)

Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Prins Harry verloor zijn kalmte tijdens het proeven van traditionele lokale gerechten gedurende de rondreis van het paar door Marokko in februari 2019. Hij zei tegen een cameraman dat hij hem even met rust moest laten toen hij per ongeluk met zijn uitrusting tegen een kind aanstootte. Ha! Zijn gezicht spreekt boekdelen terwijl zijn vrouw vrolijk doorgaat.

Alexia (2020)


Als Alexia traditiegetrouw heerlijk aan het skiën is in Lech en de lift haar de helling op trekt, zwaait ze enthousiast naar de vele journalisten. Als ze daarbij één van haar skistokken laat vallen, roept ze voordat ze het weet: “kut, kut!”, terwijl ze achterom kijkt naar haar achterblijvende stok. Fijn om te weten dat prinsessen het drieletterwoord ook wel eens in hun mond nemen…

Louis (2022)

Tja, Trooping the Colour vanaf het balkon aanschouwen duurt lang en het geluid is errrug hard. Het geduld van prins Louis werd dan ook flink op de proef gesteld! We konden het niet laten om een kleine compilatie te maken van toen ook hij zich even liet gaan. Sorry, Your Majesty, we weten dat het uw 70-jarig jubileum was, maar de ster van de show was toch echt uw achterkleinzoon Louis…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws