Happy hour: dit is het avondritueel van William en Kate

Doe ons ook maar zo'n vent!

Wij zijn blij als de kroost op bed ligt, en voor de royals is dat niet anders. Wanneer de Waleses na een lange dag vol royal duties eindelijk de kids in bed hebben liggen en uit kunnen zakken op de bank, hebben zij een heerlijk boozy avondritueel, aldus insiders.

Zorgen voor elkaar

“Ze zorgen goed voor elkaar, maar beiden op een andere manier”, vertelde een familievriend van de Britse royals al eens over William en Kate. Lieve gewoontes horen daar, ook na twaalf jaar huwelijk, nog gewoon bij. Zoals William die aan het einde van een lange dag zijn barman-skills inzet in de keuken van Adelaide Cottage. “Hij brengt Kate ’s avonds een gin-tonic”, aldus de familievriend aan People. Zodra prins George, prinses Charlotte en prins Louis naar bed zijn gebracht, is het tijd voor Kates me-time. Voetjes omhoog, en een vent die een cocktail in je hand komt drukken…Ideaal!

Hands-on mum

Hoewel de inwonende nanny zich het grootste deel van de dag over de Wales-kids ontfermt, zou het wel Kate zelf zijn die haar kroost naar bed brengt, aldus de insider. “Ze is enorm betrokken bij ieder onderdeel van hun dag. Thuis houdt ze alles draaiende met de kinderen en al hun roosters. Ze probeert het zo gewoontjes mogelijk te houden.” Ze zijn ook zo lekker gewoon gebleven, die Waleses.

kate william

Al weten we door via William dat bedtijd er bij de Waleses toch echt een tikkeltje anders aan toegaat dan bij een gemiddeld gezin. De toenmalig hertog van Cambrige vertelde in 2018 al in een interview dat hij zijn drie kinderen ’s avonds rustig krijgt door – zéér educatief verantwoord – samen met hen een natuurdocumentaire van David Attenborough te kijken. “Het is heel makkelijk om voor bedtijd alle kinderen bij elkaar te krijgen. Ik roep: ‘We gaan een van Davids documentaires kijken!’ en dan komen ze vanzelf aangehold. Het is de beste manier om mijn kinderen te pakken te krijgen en klaar te maken voor bedtijd.” Ieder z’n opvoedingstechnieken, Wills!

Bron: Beau Monde archief, Marie Claire, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws