Zien: Lady Amelia en verloofde genieten van pre-wedding feest

Romantiek ten top!

Lady Amelia Spencer gaat nu echt elk moment trouwen met haar eigen Greg, en we kunnen gerust zeggen dat er geen tekenen zijn cold feet te zien zijn bij het paar. Op hun Instagram Stories zien we de twee genieten als nooit tevoren tijdens hun Zuid-Afrikaanse pre-wedding feest. En dan moet het échte fuifje nog beginnen…

Huwelijk

Lady Amelia Spencer, het nichtje van prinses Diana, gaat trouwen met haar knappe verloofde, personal trainer en fitnessgoeroe Greg Mallett. En dat gaat zoals verwacht niet zomaar aan ons voorbij, want de voorpret is al in volle gang en een spektakel an sich te noemen, met het prachtige Zuid-Afrika als decor. Afgelopen weekend is het huwelijk op stijlvolle wijze van start gegaan met een luxueus welkomstfeest in Kaapstad. Het stel werd op de soirée tijdens zonsondergang vergezeld door hun dierbaren en deelde op Instagram alvast wat kiekjes.

Beeld: Instagram @ameliaspencer15

Ladylike

De gasten arriveerden in de privé-villa aan zee, gehuld in hun mooiste cocktailkledij voor het elegante pre-wedding feest. Dit alles om natuurlijk te proosten op het gelukkige paar. De aanstaande bruid zag er effortlessly chic uit in een satijnen halterjurk met gekruiste bandjes die op elegante wijze in de nek waren vastgebonden. Om het gestroomlijnde silhouet compleet te maken, bond Lady Amelia haar blonde haar in een gladde knot. Lady Eliza vulde de look van haar zus aan met een bijpassende satijnen jurk in een net iets andere tint. Wauw, wij zijn fan!

Zuid-Afrika

Het is niet voor niets dat het stel ervoor heeft gekozen om voorafgaand aan hun grote dag naar Zuid-Afrika te vliegen, aangezien de locatie een speciaal plekje in hun hart heeft. Het is niet alleen de plek waar Amelia woonde met haar ouders Charles Spencer en zijn ex-vrouw Victoria Aitken, maar het is ook waar Amelia en Greg elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens hun studie aan de Universiteit van Kaapstad. Nu, veertien jaar later, spatten de vonken er op diezelfde plek nog altijd vanaf!

Bron: Tatler, Instagram @ameliaspencer15 | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram @ameliaspencer15

Laatste nieuws