Sarah Ferguson zet dochters in het zonnetje voor Moederdag

'Mijn zonneschijn, voor altijd en voor eeuwig', schrijft de hertogin.

Normaliter zet je op Moederdag even je mams in de spotlights. Bij de Yorkies ging dat dit weekend echter heel anders. Daar nam moeder Sarah namelijk de gelegenheid om juist haar dochters in het zonnetje te zetten.

Trotse moeder

Via Instagram deelt de Duchess of York een heerlijke vintage foto van dochters Beatrice en Eugenie uit 2001. In matchende ton-sur-ton outfits en preppy haarbeugels, zien de prinsessen eruit alsof ze regelrecht uit een late 90’s Disney Channel-serie zijn komen aanlopen.

“Ik ben zo trots op mijn meiden en de prachtige vrouwen en moeders die zij geworden zijn. Ik voel me zo gezegend dat ze van mij zijn. My darlings, jullie zijn mijn zonneschijn, altijd en voor eeuwig”, deelt Fergie bij de archieffoto.

Baby Brooksbank

Dochter Eugenie zette op haar beurt voor de gelegenheid niet haar moeder, maar zichzelf in het zonnetje. In een prachtige foto met August Brooksbank aan haar zijde maakt de prinses een stijlvolle verschijning op een frisse winterdag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

“Ik vind het heerlijk jouw Mumma te zijn”, schrijft Eugenie bij de foto. “Fijne Moederdag!” Binnenkort wordt die moedervreugd bovendien nog groter voor Eugenie. Begin dit jaar maakte ze namelijk bekend haar tweede spruit te verwachten met manlief, Jack Brooksbank. Ook dat ging toen via Instagram met een prachtig kiekje uit de buitenlucht.

In de winterse foto die ze vandaag deelde, spotten scherpe kijkers bovendien een bijzonder detail: “Love de lichtbol in deze foto…het zijn de Queen en Prince Philip die over hen waken”, schrijft een royalty-fan over de kleine lens flare die ter hoogte van Eugenies knie te zien is. Een ander reageert: “Awww, kijk naar die lichtbol! Een dierbare is op bezoek.” Een bezoekende dierbare of gewoon een kleine reflectie van de zon: de kiek is hoe dan ook prachtig.

Bron: Instagram @sarahferguson15, Instagram @princesseugenie | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws