Uit de oude doos: zo zag Marijke Helwegen er vroeger uit

Onherkenbaar!

We kennen Marijke Helwegen natuurlijk allemaal als zelfbenoemd ‘Miss Facelift’: zonder schaamte gaat de roodharige dame de wereld door met de borstjes vooruit en de lipjes getuit. Maar de graag geziene personality zag er vroeger héél anders uit…

Plastic fantastic

Als er één iemand geen geheim van heeft gemaakt dat zij niet vies is van een cosmetische ingreep hier of daar, dan is het Marijke Helwegen wel. Op sociale media noemt de mediapersoonlijkheid zichzelf ook niet voor niks ‘Miss Facelift’.

Toch zitten er anno nu net wat minder siliconen in haar lichaam dan voorheen. Zo deelde Marijke in 2019 al eens dat zij haar borstimplantaten had laten verwijderen, nadat deze waren gaan lekken. De dame moest destijds met spoed geopereerd worden, en daarna had ze wel genoeg van ‘die troep’. Aan De Telegraaf vertelde ze destijds: “Van ambassadrice ben ik nu een soort klokkenluider geworden. Ik hoef die troep niet meer in mijn ranke lijfje!”

Gelukkig in de liefde

Een ander voordeel was dat manlief, Harry Helwegen, haar zo ook nog aantrekkelijker vond. De twee zijn al decennialang helemaal gelukkig met elkaar. Zij leerden elkaar inmiddels bijna zestig jaar geleden kennen via vrienden, en anno nu verschijnt hij nog steeds met regelmaat in Marijkes foto’s en video’s op Instagram.

“Een mooi meisje met lang, golvend blond haar en prachtige, grote ogen. Ze had iets ontwapenends”, zo omschreef Harry zijn eerste indruk van de jonge Marijke later aan Margriet. Dat klinkt natuurlijk al heel anders dan hoe we Marijke anno nu kennen! Gelukkig hebben we daadwerkelijk nog een kiekje uit de oude doos, waarop te zien is hoe Marijke er vroeger uitzag.

Blonde lokken

Maar goed, hoe zag de jonge Marijke er dan eigenlijk uit? Ze deelde ter gelegenheid van haar eerste stappen met haar gloednieuwe Twitter-account al eens een kiekje uit de oude doos:

Een wereld van verschil! Maar ergens in die ogen zien we nog altijd die sparkle die we van Marijke gewend zijn. Of, zoals Harry het al stelde: “Eigenlijk is ze in al die jaren geen spat veranderd.”

Inmiddels zijn we een aantal decennia verder, en is Marijke nog altijd een graag gezien gezicht in society-cirkels. Misschien na het verwijderen van de implantaten niet meer met de borstjes vooruit, maar nog altijd met de lipjes getuit!

Bron: Margriet, AD.nl, Telegraaf, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws