Zoet: oudste kinderen Laurentien en Constantijn vieren samen feest

Jongste zusje Leonore laat óók van zich horen.

Gisteren werd graaf Claus-Casimir negentien, en dat moest natuurlijk even goed gevierd worden. Op Instagram deelt de jonkheer enkele kiekjes van een groots feest waar we óók oudste zus Eloise spotten.

Verjaring

Graaf van Oranje-Nassau en Jonkheer van Amsberg, Claus-Casimir, werd gisteren negentien. De enige kleinzoon van Beatrix is de zesde in lijn naar de troon, pal achter oudere zus Eloise. Aangezien de kansen bijzonder klein zijn dat er echt een plekje op de troon voor CC in zit, bereidt hij zich voor op een toekomst als ondernemer met een studie in Parijs.

Niet gek dus, dat de jonge graaf ook aldaar zijn verjaarsfeestje vierde. Via Instagram deelt hij een foto van het evenement, met zus Eloise aan zijn zijde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CVO (@clausvanoranje)

Franse fête

Omgeven door vrienden, poseert Claus trots met zijn zus voor de camera. Waarschijnlijk is de foto eerder deze week genomen – inmiddels deelt Eloise namelijk alweer kiekjes vanuit thuishaven Amsterdam.

Begin deze week was Elo als ambassadrice van het merk L’oréal wel in de Franse hoofdstad te vinden – daar woonde ze toen als echte influencer een luxe-evenement voor één van hun beauty-producten. Begin dit jaar liet Eloise weten dat zij ging samenwerken met het bekende merk. “Ik kan niet geloven dat dit mijn realiteit is!”, deelde ze toen.

Zusterliefde

Hilarisch detail: in de reacties op de foto van Claus en Elo zijn natuurlijk een hoop felicitaties te vinden, maar één van de comments valt op. “Ew, de minder leuke zus”, schrijft één persoon. Misschien denk je dat dit een onnodige haatreactie is, maar wat blijkt? Het is gewoon Leonore herself, het jongere zusje van Eloise en Claus, die haar broer en zus loopt te sarren.

Leonore zit op dit moment (net als onze Alexia) in Wales, waar ze studeert aan het UWC Atlantic College. Echt tijd om af te reizen naar Parijs voor een feestje? Dat zat er voor de zestienjarige dus niet in. Ach, gezien de sterke band tussen de zussen en broer, zien we ze over een aantal jaren ongetwijfeld met z’n allen poseren voor een verjaarsfoto. Op naar het volgende feestje!

Bron: Instagram @clausvanoranje, Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

 

Laatste nieuws