Jennifer Lopez verbluft volgers met prachtige goddess look

Ze straalt in deze 70’s inspired metallic look.

We zijn al sinds jaar en dag een tikkeltje jaloers op het goddelijke lijf van Jennifer Lopez. Afgelopen weekend wreef de zangeres dit er nog even in toen ze een foto plaatste waarop ze – gehuld in een schaarse, metallic jurk mét torenhoge split –  haar afgetrainde lichaam opnieuw aan ons tentoonstelde. 

Beste look

Dit weekend was het voor Jennifer Lopez tijd voor een feestje. Ze lanceerde haar Revolve-schoenencollectie, en trok voor de gelegenheid haar meest sexy jurk uit de kast. Eerlijk is eerlijk: dit is ongetwijfeld haar beste look van het jaar tot nu toe. De metallic stof die menig vrouw zou laten liggen vanwege het tekenende karakter, complimenteert bij J.Lo juist haar lichaam op alle goede plekken. De dramatische oorbellen en torenhoge hakken – of moeten we zeggen stelten – maken het geheel af. Score!

Collectie high heels

Over die stelten gesproken, Jennifer is nu naast haar zangcarrière ook duidelijk een ander pad ingeslagen. De zangeres heeft de handen ineengeslagen met Revolve, en is inmiddels de trotse medeontwerper van een prachtige schoenencollectie. Dit weekend werd de 16-delige collectie ‘scupturale hakken’ gelanceerd, met daarin verre van subtiele high heels tussen de 145 en 200 dollar. Je moet er wat voor over hebben, maar als we J.Lo’s Insta-posts mogen geloven, zitten er zeker pareltjes tussen.

Samenwerking

“Bij Revolve is samenwerking met invloedrijke smaakmakers in mode en entertainment een van de sleutels tot ons succes geweest”, zei Revolves directeur Raissa Gerona in een verklaring over de samenwerking met Miss Lopez. “Via deze partnerschappen kunnen we onze klanten exclusieve producten bieden die ze alleen bij Revolve kunnen kopen. Jennifer Lopez is een icoon van de popcultuur en een inspiratie voor miljoenen mensen over de hele wereld, dus er was geen sprake van een exclusieve samenwerking met haar lijn, JLO Jennifer Lopez. We zijn zo enthousiast om de nieuwe schoenenlijn te introduceren en samen te werken met Jennifer Lopez.”

Trainen voor zo’n lichaam als J.Lo zal ons nog wat tijd kosten, maar het goede nieuws is dus dat we in ieder geval wél kunnen meegaan in haar stijl. Alhoewel we daarvoor best diep in de buidel moeten tasten…

Bron: Marieclaire | Beeld: NL Beeld/ Brunopress, Instagram @jlojenniferlopez

Laatste nieuws