Angel pink is dé zoete beauty-trend voor dit voorjaar

Zoet, zomers, fris en feminine!

Waar zware smokey eyes en donkere tinten de afgelopen periode helemaal hot waren van de catwalks tot de beauty gurus – dit voorjaar is het tijd om te stralen in Beau Mondes favoriete kleur: heerlijk roze!  We stellen je voor aan angel pink.

Angel pink

Als je je een béétje in beauty-kringen begeeft op TikTok of Instagram, dan ben je ongetwijfeld de trend ‘angel pink‘ al tegengekomen. Zoet en zomers, fris en feminine….je kunt er alle kanten mee op. Van uitgebreide kunstwerkjes aan oogschaduw, tot een simpele shimmer van een roze rouge of highlighter. De make-up experts van MAC hebben een aantal heerlijke looks gedeeld, en natuurlijk hebben we zelf ook nog enkele favorieten uitgezocht.

Subtiele blush tot excentrieke ogen

TikTok beauty guru Hannah Rosie Bennett laat bijvoorbeeld zien hoe ze met de ‘Into the pink‘ blush van MAC haar look een subtiele, frisse uitstraling geeft. “Zo blij dat deze blush eindelijk de aandacht krijgt die hij verdient!”, schrijft ze bij haar video.

@hannahrosiebennett

So happy this blush is finally getting the attention it deserves @maccosmetics Into the Pink is a cream powder hybrid with the perfect veil of pink #blush #makeup #pinkblush #intothepink #blusher #makeuptrend

♬ pink th0t – @prinzess_paige

@alexandraspyridopoulou

#mactrend #angelpink #maccosmeticsgreece @maccosmetics #fy #fyp

♬ Sweet Dreams – Trinix

Maar als het allemaal een stukje extravaganter mag? Dan ga je voor een heerlijk overdadige oogschaduw-look! We delen wat inspiratie:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anyello Poblete (@angelo.makeup)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Joy (@evajoyxo)

@muabypilla

#angelpink with @maccosmetics Dazzleshadow Liquid Love Yourself 💖 #mactrend #maccosmetics #maccosmeticsnl #macromakeup #balletcore

♬ Angel Baby – Slowed – Troye Sivan & xxtristanxo & Slowed Radio

Ook make-up-artiest Pilla laat zien hoe je met de liquid oogschaduw – pardon, dazzleshadow een look afmaakt met een gezonde dosis glitter én glamour.

Y2K

Natuurlijk kunnen een goed stel glossy lippen niet ontbreken – en jawel: ook hiervoor is volop inspiratie te vinden op the gram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DENIECE MAKE-UP ARTIST (@deniece_mua)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lienkca

Je ziet: met Angel pink kun je alle kanten op! Van subtiele shimmer tot hardroze: the pinker the better! Hoe dan ook is de invloed van de Y2K-trend niet te missen. Zoet, en toch een klein beetje gedurfd – dat zien we graag! Weg met de duisternis, tijd voor wat frisse vrolijkheid, en daar kan Beau Monde natuurlijk alleen maar fan van zijn. Welke van de looks is jouw favoriet?

Bron: MAC | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws