Darling! Dolly Parton brengt binnenkort boek uit over haar iconische outfits

Dress up met Dolly!

Groot nieuws voor country diva Dolly Parton! Zij kondigde deze week namelijk aan dat binnenkort een boek uitkomt over haar heerlijk extravagante gevoel voor stijl. Dit is wat we er tot nu toe over weten…

Diva

Bij Dolly Parton denk je ongetwijfeld aan Jolene, Jolene, Jolene, Joooooléééééne – maar ook aan een volumineuze blonde coupe en een minstens zo volumineuze boezem in een weelderige glitteroutfit. Over the top, decadent, extravagant: er zijn niet genoeg woorden om Dolly’s iconische gevoel voor stijl te omschrijven.

Of welja, misschien lukt het de zangeres zélf wel: zij komt binnenkort namelijk met het boek Behind the Seams: My Life in Rhinestones. 

Glitter galore

“Ik ben blij, trots, en excited om mijn nieuwe boek ‘Behind the Seams’ aan jullie allemaal te presenteren! Ik hoop dat jullie hiermee kunnen genieten van een kijkje in mijn leven in kostuum en haar, en enkele van de schitterende personen leren kennen die me hebben geholpen bij het vormen van mijn leven en mijn look”, stelt de zangeres zelf via Twitter bij een heerlijk roze aankondiging van het grote nieuws.

Haar uitgeverij deelt ook nog een kleine teaser: “Dit prachtig gefotografeerde boek zet haar meest onvergetelijke looks in de spotlight, van de 1960s tot nu. De torenhoge hakken, beroemde pruiken, gewaagde make-up, eyecatching podiumoutfits – ze deelt ze allemaal.” Oeh la la! Dat klinkt als een heerlijke dosis glitter en glamour die van de pagina’s af zullen spatten.

Pre-order

Op dit moment is het boek nog niet uit, maar je kunt het kunstwerkje wel al pre-orderen. Het 366 pagina’s tellende glamourdossier moet op 17 oktober dit jaar het levenslicht zien. Dat is dus nog wel even geduld hebben. Maar goed…

Beeld: NL Beeld

…laten we eerlijk wezen: de decadente Dolly-outfits zijn dat dubbel en dwars waard. Bovendien voorziet de diva in het boek haar outfit hoogstpersoonlijk van commentaar. Van de kleding die haar moeder hoogstpersoonlijk voor de kleine Dolly in elkaar zette, tot haar meest bekende outfits uit films en tv.

Tot het boek uitkomt, kun je je in elk geval nog vermaken met Songteller: My Life in Lyrics, Dolly’s eerste boek uit 2020. Of als je niet zo’n boekenwurm bent: tijd om toch Jolene maar weer aan te zwengelen op de jukebox?

Bron: Southern Living | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws