Yes honey: tweede seizoen Make Up Your Mind is in aantocht!

Yes!

Het eerste seizoen van Make Up Your Mind was een daverend succes, en dat smaakte duidelijk naar meer. Er is nu dan ook goed nieuws: de serie keert terug voor een tweede seizoenm waarin 25 BN’ers zich laten transformeren tot heuse drag queens. Wij kunnen niet wachten!

Dragqueens

Onder leiding van presentator Carlo Boszhard gaan de fabulous Queens de strijd aan op het podium. Enne, het belooft een groot feest te worden vol glitter en glamour.

Aan de twee panels – onder leiding van Nikkie de Jager en Fred van Leer – de taak om te raden welke BN’ers zich achter de dragqueens schuilen. But that’s not all! De dragqueens moeten ook nog door de keuring bij de vijfkoppige dragjury en een wekelijks wisselend gast-dragjurylid, onder leiding van Miss Envy Peru. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie er door gaat naar de volgende ronde en wie de wedstrijd moet verlaten.

Rondes

Elke aflevering zijn er verschillende rondes waar de Queens zich doorheen moeten lipsyncen en dansen. Zo moeten ze in de eerste ronde over de catwalk, gaan ze een heuse lipsync battle aan en vertellen ze in de laatste ronde waarom ze moeten winnen in een victory speech. En alleen met deze rondes moeten de panels erachter zien te komen wie er schuilgaat achter al dat make-up, de grote bos haar en de hoge hakken.

Finale

Naast een wisselend gast-jurylid zullen er in het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe elementen te zien zijn. Zo mag de afvallende deelnemer in de eerste ronde alsnog hun voorbereide lipsync in de studio laten horen. Daarnaast belanden twee Queens na de tweede ronde in de gevarenzone, maar valt er nog niemand af. But there’s more! De Queens die in die beruchte gevarenzone belanden, moeten op het podium tegen elkaar strijden voor een plek in de volgende ronde. Op deze manier wordt de laatste ronde in elke aflevering dus nóg spectaculairder, niet twee, maar drie Queens strijden in deze ronde om de felbegeerde plek in de zinderende finale. We can’t wait!

Make Up Your Mind wordt geproduceerd door Herriemakers. Laat je vanaf zaterdag 8 april vijf weken lang om 20:00 uur betoveren bij RTL 4.

Bron: RTL | Beeld: Rob Jacobs

Laatste nieuws