Wedding bells! Diana’s nichtje Lady Amelia is getrouwd

En áls je trouwt, dan doe je het goed – toch, Amelia?

Na maanden vol pre-wedding feestjes, romantische uitjes en zoete liefdesverklaringen op Instagram was het vorige week dan eindelijk zover voor Lady Amelia Spencer: in de golden sunset van Zuid-Afrika spraken zij en haar grote liefde Greg Mallett het jawoord naar elkaar uit.

Zuid-Afrika

Hoewel Amelia haar luxeuze leventje doorgaans doorbrengt in Londen, reisde ze met manlief Greg voor hun grote dag speciaal af naar Zuid-Afrika. En in die locatiekeuze is niet geheel willekeurig, want het zuidelijkste deel van Afrika heeft een speciaal plekje in het hart van de royals. Het is niet alleen de plek waar Amelia woonde met haar ouders Charles Spencer en zijn ex-vrouw Victoria Aitken, maar ook waar Amelia en Greg elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens hun studie aan de Universiteit van Kaapstad.

Adembenemende trouwjurk

Waar we het nichtje van Lady Di tijdens haar pre-wedding feest nog zagen in een lange, satijnen halterjurk, heeft ze deze op de bruiloft ingeruild voor een nóg prachtiger exemplaar. De op maat gemaakte trouwjurk van Versace is voorzien van behoorlijk wat kant, een met Swarovski-kristallen bezaaide sleep én een niet te missen tulen sluier van vijf meter lang. Haar blonde lokken waren vastgebonden in een strakke, lage knot en hoewel de sleep van de jurk haar voeten verborgen hield, waren ook die voorzien van een stel prijzige Jimmy Choo-stappers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amelia Spencer 🤍 (@ameliaspencer15)

Diana

Hello! Magazine had de eer om het kersverse, getrouwde stel direct na de bruiloft te spreken. “Het was echt de beste dag van ons leven. Het was beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen”, aldus Amelia. Fitnessgoeroe Greg beaamt: “Ik heb 14 jaar gewacht om Amelia naar het altaar te zien lopen. Trouwen is een droom die uitkomt.” Amelia denkt dat wijlen tante Diana onwijs trots op haar zou zijn geweest – zeker ook vanwege de keuze voor de jurk. “Ik weet dat de familie Versace ook helemaal gek is op Diana, dus er is een heel speciale band die we hebben.”

Liefdesverklaring

Omdat vader Charles de bruiloft niet kon bijwonen, nam broer Samuel zijn speciale plekje in om Amelia naar het altaar te brengen. “Samuel is zo speciaal voor Greg en mij, dus het was gewoon logisch”, aldus Amelia. “In mijn geloften zei ik tegen Greg: ‘In mijn hart ben je altijd mijn echtgenoot en zielsverwant geweest.’ We hebben zoveel geluk dat we nu getrouwd zijn, maar in de toekomst zal niets anders zijn.” Ook Greg kan het niet laten om de zoveelste liefdesverklaring aan Amelia uit te spreken. “Mijn liefde voor Amelia is herboren”, aldus haar kersverse echtgenoot. “Elke dag word ik meer verliefd op dit mooie mens aan mijn zijde.”

Hoewel het allemaal ietwat zoetsappig oogt, kunnen we niet anders zeggen dan dat de bruiloft er ongekend mooi uitzag – net als de bruid zelf. We wensen Amelia en Greg alle liefde van de wereld!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld, Instagram @ameliaspencer15

Laatste nieuws