Zien: zó zag Gordon er vroeger uit

Niks veranderd, toch?

Gordon is met zijn uitgebreide muziek- en televisie carrière niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. Sinds zijn eerste single Kon ik maar even bij je zijn werd uitgebracht in 1991, heeft hij Nederland veroverd. Maar hoe zag hij er vroeger ook al weer uit? Wij blikken terug.

Carrière

Gordon, ofwel Cornelis Willem Heuckeroth, is geboren op 6 juli 1968 in Amsterdam. De meeste mensen kennen hem hoogstwaarschijnlijk van zijn tijd bij de Toppers waarmee hij met het nummer Shine aan het Eurovisiesongfestival mee deed in 2009. De zanger heeft vele hits op zijn naam staan, maar besloot in 2015 definitief een punt te zetten achter zijn muzikale carrière. In 2020 begon het echter toch weer een beetje te kriebelen en bracht hij samen met zanger Tino Martin de single Als alles wat je zegt echt waar zou zijn, wat een comeback in de muziekwereld betekende.

Maar naast zijn zangcarrière kennen veel mensen hem ook van televisie. Naast zijn werk als presentator en jurylid bij onder andere Holland’s Got Talent, X Factor en Idols heeft Gordon ook de hoofdrol gespeeld in meerdere realityprogramma’s. Samen met Toppers-collega Gerard Joling maakten ze meerdere seizoenen van het razendpopulaire tv-programma Geer en Goor. 

Vroeger

Ook vroeger was Gordon al een opvallende verschijning met zijn rode krullen. Zijn gezicht is overigens – op een paar rimpeltjes na – helemaal niks veranderd. We herkennen de zanger uit duizenden! Deze foto is gemaakt in 1991, het jaar dat zijn allereerste single uit kwam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Verloofd

De zanger heeft in z’n leven flink wat ups en downs gehad in de liefde, maar inmiddels lijkt hij de ware te hebben gevonden. Gordon en Gavin – met wie Gordon sinds begin dit jaar samen is – zijn momenteel samen aan het genieten op de Malediven. En daar was het afgelopen weekend feest want op Instagram maakte Gordon het prachtige nieuws bekend dat Gavin hem ten huwelijk heeft gevraagd.

Bron: Wikipedia, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws