Zien: zo zag Gooische Moeder Florine Hofstee er vroeger uit

Herken jij haar?

Als diehard fans van Echte Gooische Moeders kennen we Florine Hofstee als een dame die er met haar blonde lokken en fleurige outfits al-tijd uitziet om door een ringetje te halen. Maar hoe zag de blondine er vroeger eigenlijk uit?

Echte Gooische Meisjes

Florine Hofstee maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Bo, Pauline, Kimberly en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in het Gooi, natuurlijk. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Comeback

Daarna bleef het voor Florine lang stil in de tv-wereld, mede omdat de blondine wilde werken aan een carrière als stewardess en ze bang was dat het stempel ‘Gooisch meisje’ haar hierin zou tegenwerken. Toch trok íets de beauty aan in reality-tv, want ruim twee jaar geleden spatte ze opnieuw van het scherm in de serie Echte Gooische Moeders. Opnieuw werden de meiden hier gevolgd tijdens hun leventje – dat inmiddels behoorlijk veranderd was sinds ze moeder zijn geworden.

Want als moeder van haar twee zoons Beer en Don is er vanzelfsprekend wat minder vrije tijd over voor Florine zelf. Iets waarvan je overigens niets terugziet in haar uiterlijk, want als we een kijkje nemen op haar Instagram ziet de blondine er letterlijk altijd – bijna jaloersmakend – goed uit.

Maar hoe zag Florine er als klein meisje eigenlijk uit? Je ziet het op de volgende pagina.

 

Laatste nieuws