Royal break: genieten Kate en William van een week quality time met de kids?

De Walses zijn momenteel niet in hun residentie in Windsor.

Dat we de prins en prinses van Wales deze week niet hebben gezien bij royal duties, zou zomaar kunnen komen omdat ze genieten van een weekje quality time met de kinderen. Met Pasen in het vooruitzicht hebben Charlotte, Louis en George alvast paasvakantie en volgens een bron van Hello! Magazine zijn de Walses momenteel niet in Windsor. Verblijft het gezin in hun tweede huis in Norfolk, of zou de familie – net als vorig jaar – genieten van een weekje wintersport in Frankrijk?

Vakantie

Vorig jaar zouden meerdere mensen prins William, prinses Kate, prins George, prinses Charlotte, prins Louis én Pippa Middleton rond deze tijd gezien hebben in Courchevel. Het plaatsje in de Franse Alpen staat bekend als een zeer exclusief skigebied. Al voordat William en Kate getrouwd waren, brachten ze in Courchevel een wintersportvakantie door. Ook prins George en prinses Charlotte maakte er in 2016 al eens kennis met de dikke pakken sneeuw.

Maart 2016 (Beeld: NL Beeld / BrunoPress)

De kroost van de Walses heeft deze week al schoolvakantie en prins William en prinses Kate zijn afgelopen tijd niet meer in het openbaar gespot. Prins William en prinses Kate zijn allebei fervent liefhebber van wintersport, natuurlijk ook een royally approved tijdverdrijf. William werd op jonge leeftijd al door zijn ouders, prins Charles en prinses Diana, meegenomen naar de besneeuwde bergen. Ook zijn eigen kinderen leert hij nu op jonge leeftijd op de lange latten te staan.

Pasen

Hoewel de paasplannen van de Britse royals nog niet officieel bevestigd zijn, kunnen we er vanuit gaan dat ze volgend weekend op hun paasbest weer in Windsor te vinden zijn voor de traditionele royal kerkdienst. Vorig jaar maakten prins George en prinses Charlotte daar hun debuut, want voor het eerst gingen ze mee naar het officiële gedeelte van de royal Easter celebrations. Of de jongste Walse-telg inmiddels ook is klaargestoomd voor een Paasdebuut, zullen we volgende week achterkomen.

Bron: Hello! Magazine, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws