Zo ziet het gezin van Pernille la Lau eruit

Pernille heeft een zoon en een dochter.

Pernille La Lau is al een hele poos op de buis te zien als presentatrice van Koffietijd. Ook schittert ze nu in het nieuwe seizoen van De Verraders. De presentatrice deelt regelmatig behind the scenes-kiekjes van haar werk op Instagram, maar ook zet ze haar gezin regelmatig in het zonnetje. Hoe zien de kids van Pernille er eigenlijk uit?

Relaties

Pernille heeft twee kids, beiden inmiddels al volwassen. Ze kreeg zoon Bjørn en dochter Nuala met haar ex-man Taco. De twee gingen in 2000 uit elkaar. Van 2012 tot 2019 is Pernille een tijd samen geweest met een wel heel stoere man, want hij maakte deel uit van Special Forces, een militaire eenheid. Wie de man precies was, bleef al die tijd geheim. In 2019 besloten de twee er een punt achter te zetten.

Daarna kreeg de presentatrice opnieuw een relatie, maar in maart dit jaar maakte Pernille bekend dat zij en haar vriend uit elkaar zijn. “De afgelopen zes maanden konden we niet bij elkaar zijn, door werk, maar bovenal door familieomstandigheden die alle aandacht nodig hebben”, schreef Pernille over de breuk op Instagram. “Het is de keuze in m’n relatie om ruimte te geven aan elkaar en ieder onze eigen weg te laten bewandelen.” De vader van Pernille lijdt aan Alzheimer en ook haar ex-schoonvader heeft zorg nodig. “Ik wil hier zijn bij mijn ouders (papa met alzheimer) en aandacht geven, en hij moet bij zijn familie aan de andere kant van de wereld zijn om daar de zorg en aandacht te geven die nodig blijft.”

Familie

Pernilles aandacht gaat voorlopig dus naar haar familie toe. Dat ze trots is op haar kids laat ze regelmatig op Instagram zien, door lieve kiekjes te delen. Zo gaat ze regelmatig met dochter Nuala (19) op pad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pernille La Lau (@pernillelalau)

En ook met zoon Bjørn (21) brengt ze graag tijd door. Wat een prachtige kids!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pernille La Lau (@pernillelalau)

Onlangs werd bekend dat Koffietijd binnenkort van de buis wordt gehaald. In mei zijn de laatste afleveringen op tv te zien. Helaas! In gesprek met Beau Monde deed mede-presentatrice Quinty Trustfull al een boekje open over het einde van het programma. Zo verklapte zij dat ze het einde ergens wel had zien aankomen.

“Eind vorig jaar had ik een evaluatiegesprek en daarin kwam een paar keer ter sprake dat het zo’n duur programma is. Daar komt bij dat ik wist dat het contract zou aflopen. Eén plus één is twee dacht ik.”

Bron: Vriendin, Weekend | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws