Kleindochter Grace Kelly lijkt volgens Instagram sprekend op oma

Camille zou als twee druppels water op haar oma lijken.

We schreven eerder al eens over de knappe kleindochters van wijlen Grace Kelly. Enne, een van haar kleindochters: Camille Gobttlieb, blijkt sprekend op haar oma te lijken. Tenminste, dat vinden haar Instagram-volgers.

Grace Kelly

Grace Kelly werd in 1956 prinses van Monaco toen ze trouwde met prins Rainier III, samen kregen ze drie kinderen: Caroline Louise Marguerite, Albert Alexandre Louis Pierre en Stéphanie Marie Elisabeth. Op 52-jarige leeftijd overleed de prinses spijtig genoeg aan een beroerte achter het stuur. Door de beroerte kwam ze met haar auto in een ravijn terecht. De volgende dag overleed prinses Grace in het ziekenhuis in Monaco. Tot op de dag van vandaag is Grace Kelly nog altijd het onderwerp van gesprek, al helemaal omdat ze een kleindochter heeft die sprekend op haar lijkt.

Kleindochter

De tweede dochter van prinses Stéphanie (en van haar tweede bodyguard Jean Gottlieb), Camille Gobttlieb, is tegenwoordig bekend als influencer. Op Instagram sleept de kleindochter van prinses Grace vele likes binnen en vergelijken mensen haar erg vaak met haar oma. Net als nichtje Jazmin maakt ook zij geen aanspraak op de troon, omdat haar ouders nooit getrouwd zijn geweest. Wel zien we haar vaak bij koninklijke gelegenheden. Net als haar zus heeft ook Camille een eigen liefdadigheidsorganisatie. Goed, dat Camille erg geliefd is op social media en nog regelmatig in verband wordt gebracht met haar oma, werd ook deze maand weer duidelijk toen ze een nieuwe foto plaatste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

“Ik denk dat er een echte gelijkenis is met Grace Kelly, ze is veranderd in een zeer mooie jonge vrouw”, zo schrijft iemand in het Frans in de comments. Hieronder zie je een foto van Grace. Kijk en oordel zelf. Lijkt Camilla op haar oma?

Beeld: BrunoPress

Grace

De Amerikaanse actrice Grace Kelly werd op 12 november 1929 geboren. De actrice had een Ierse vader en een Duitse moeder. Haar grote droom was altijd al om actrice te worden, maar haar familie was daar zeker niet blij mee. Toch speelde Grace haar eerste rol toen ze 22 jaar was. Na haar debuut in de filmindustrie verscheen ze in meerdere films, waaronder drie van Alfred Hitchcock. In 1954 ontving ze zelfs nog een Oscar voor beste actrice in de film The Country Girl.

Toch stopte Grace Kelly met haar grote passie, acteren. Ze stond namelijk op het punt om te trouwen met prins Reinier III van Monaco. Heel iets anders dan de showbizzwereld, aangezien ze voor haar huwelijk een korte, geheime affaire had met acteur Bing Crosby.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws