Zien: zó zag zanger Antoon er vroeger uit

Twee druppels water, toch?

De 21-jarige Antoon is in een rap tempo uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse artiesten van het moment. Met zijn catchy nummers scoorde de jonge zanger megahits en valt hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Maar hoe zag Antoon er vroeger eigenlijk uit?

Uit de oude doos

Met zijn catchy nummers en knappe looks heeft Antoon niet alleen de Nederlandse hitlijsten, maar ook onze harten veroverd. En niet alleen die van ons, want de jonge zanger heeft inmiddels al bijna 200 duizend volgers op Instagram. Daar deelt hij regelmatig toffe beelden van optredens, behind the scenes-kiekjes en foto’s van vroeger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Young go getter“, schrijft Antoon bij het kiekje van vroeger. Dat de zanger er al vroeg bij was, is niet gelogen. Toen hij slechts vijftien jaar oud was, stopte hij namelijk met zijn vwo-opleiding om zijn muziekdroom te verwezenlijken. Hij werd als jongste kandidaat ooit aangenomen op de Herman Brood Academie waar hij Big2 van The Opposites leerde kennen.

Hoewel hij er eerst van droomde om de nieuwe Afrojack te worden, besloot hij zich later te richten op een zang- en rapcarrière. En met succes! Antoon sloot zich als eerste artiest aan bij platenlabel Dreamteam Music, dat in 2020 werd opgericht door Twan van Steenhoven aka Big2. Een jaar later bracht hij zijn debuutalbum, De Nacht Is Van Ons, uit en inmiddels kan de jonge zanger maar liefst twee uitverkochte Ziggo Dome-shows van zijn bucketlist afvinken.

Bioscoop

Naast dat Antoon vaak op het podium te zien is, kunnen we hem vanaf vandaag ook in de bioscoop bewonderen. Vanaf vandaag is namelijk de documentaire Antoon – Engel in de bioscoop te zien. De afgelopen drie jaar is de zanger door producent FCCE op de voet gevolgd terwijl zijn carrière in een rap tempo omhoogging. De docu wordt geproduceerd door Justus Verkerk, ofwel de vader en manager van Antoon. Naast beelden van zijn glansrijke carrière zullen we ook nooit eerder vertoonde beelden van zijn jeugd gaan zien in de film. Ook komen familieleden aan woord die een boekje opendoen over hoe hij vroeger was. De film is vanaf deze week in de bios te zien.

Bron: Archief Grazia | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws