Hoogzwangere prinses Eugenie steekt handen uit de mouwen

Baby aan boord!

In januari kondigde prinses Eugenie aan dat zij deze zomer samen met manlief Jack Brooksbank een tweede kindje verwacht. Hoewel de babybuik van de prinses gestaag groeiende is, zit zij niet stil!

Liefdadigheid

Zoals het, qua noblesse oblige, heurt bij de royals, liet prinses Eugenie zich vorige week zien bij de Blue Marine-stichting. Gisteren deelde ze via haar Instagram een sfeervolle video van haar bezoek aan de natuurbeschermingsorganisatie. Ondanks haar flinke baby bump steekt de Yorkse prinses nog graag haar handen uit de mouwen.

Zo zien we de 33-jarige prinses in een witte labjas haar best doen bij het onderzoeken van een set oesters, en begeeft zij zich met de wind in de haren op de golven om daar oesters in de zee te zetten. Je moet het maar aandurven, met een baby aan boord.

Hands-on

Bij de foto valt te lezen dat de prinses als ambassadrice van de Blue Marine-stichting bij heeft gedragen aan het zogenaamde ‘Solent Seascape Project’, dat in het teken staat van milieu en biodiversiteit. Helemaal eco-approved, natuurlijk.

“Het hands-on bezoek van de prinses zet de buitengewone moeite die wordt gestoken in het reanimeren van de Solents waterwegen in de spotlights”, valt er bij de video te lezen.

Baby nummer twee

In januari dit jaar kondigde de prinses aan dat zij haar tweede spruit verwacht. Met een zoet kiekje met zoontje August maakte ze het nieuws wereldkundig. “We zijn zo excited om te kunnen delen dat er deze zomer gezinsuitbreiding zal zijn”, viel er toen te lezen.

Moeder Sarah Ferguson reageerde (zoals we van haar gewend zijn) ook direct op het grote nieuws. Naar eigen zeggen was de Duchess in ‘granny heaven‘. Aww!

Bron: Instagram @princesseugenie | Beeld: NL Beeld/ BrunoPress

Laatste nieuws