Zien: Oranjes schitteren tijdens koningsdagconcert

Ook prinsessen Amalia en Ariane waren van de partij.

Gisteravond verzamelden de Oranjes zich bij Ahoy voor het Koningsdagconcert. Niet alleen koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren aanwezig, ook prinses Amalia en prinses Ariane waren van de partij en schitterden in full glam bij het muzikale feest. 

Koningsdagconcert

Na aanloop van Koningsdag volgende week vond gisteravond traditiegetrouw het Koningsdagconcert plaats in de stad waar Koningsdag gevierd gaat worden. Dit jaar: Rotterdam. Omdat Wim-Lex inmiddels al tien jaar op de troon zit, was het muzikale feest dit jaar voor het eerst gratis bij te wonen. En naast de verrassing van prinsessen Amalia en Ariane, lieten ook prinses Beatrix en prinses Laurentien hun gezicht zien.

Zussen

Ariane en Amalia stalen de show gisteravond en verschenen samen in full glam en schitterende outfits bij Ahoy. Prinses Amalia droeg een navy blauwe jurk van het modehuis LK Bennett met over haar schouders een bijpassende mantel van een van de favoriete merken van de Oranjes: Natan. Amalia stijlt de boel af met een paar zilveren details: van haar clutch tot aan haar pumps. En geef de kroonprinses is ongelijk: het staat haar beeldig.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Zuster Ariane draagt een prachtig zwart broekpak van het merk Sandro Paris en maakt haar look af met een glanzende witte blouse en witte accessoires. Elegant, stijlvol en stoer: wij zijn fan!

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Máxima verruilde haar ietwat gewaagde cut-out trenchcoat van Claes Iversen voor een chique rode chiffon jurk van Rebecca de Ravenel. Ze maakte haar outfit af met een goed stel zijden zwarte Gianvito Rossi-pumps, een bijpassende clutch en zwarte details.

Prinses Laurentien en prinses Beatrix waren ook van de partij en waar Laurentien koos voor een opvallende kleur rood, was Beatrix van top tot teen gehuld in stijlvol zwart. Ook zij werden gisteren getrakteerd op een muzikale avond. En met optredens van Davina Michelle, Winne, Gerard Cox en het Rotterdams Philharmonisch Orkest, lijkt ons dit een uiterst geslaagd familie-uitje.

Voor degene die zich afvragen waar de middelste prinses Alexia is gebleven? Zij is hard aan het blokken voor haar eindexamens en moest dus helaas het concert afslaan. Hopelijk mag ze voor de verjaardag van haar vader volgende week wél een uitzondering maken. Fingers crossed!

Bron: Blauw Bloed, Het Koninklijk Huis, Royal Fashion Police | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws