De modeweek van Letizia: stijlvol, bloemig en kleurrijk

Ook deze week schoot de koningin weer raak met haar outfits.

Een modeflater bij doña Letizia? Dat is absoluut onmogelijk. Hoe het ook wendt of keert, deze koningin ziet er al-tijd uit om door een ringetje te halen en ook deze week stelde ze niet teleur. 

Als een vis in het water

Samen met manlief Filip was het aan Letizia de taak om de nationale sport-awards uit te reiken afgelopen week. De Spaanse koningin stal de show en verscheen van top tot teen in het zalmroze.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Letizia maakte haar outfit af met haar bekende nudekleurige Carolina Herrara-pumps, die ze regelmatig uit de kast trekt, en een stel gouden ringen in haar oren. Zowel de leren rok, als de zijden blouse zijn afkomstig van het luxe modehuis Boss en zorgden voor een stoere doch vrouwelijke look.

Fleurig

De lente is begonnen en Letizia maakt volop gebruik van de vrolijke kleuren en motieven die gepaard gaan met dit seizoen. Zo trad ze vorige week ten tonele in een hele opvallend, bloemig en kleurrijk kleedje van het merk Cayro Women.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Hoewel de koningin niet vies is van een beetje ton sur ton staat dit bloemenprintje haar ook fantastisch. Letizia maakte haar outfit af met zalmroze Margrit-pumps, diamanten oorbellen én een bijpassend Magrit-tasje. Nog een leuk bijkomend voordeel voor de liefhebbers: de jurk, die afkomstig heeft een bescheiden prijskaartje (voor royal begrippen, obviously). De koningin heeft namelijk slechts 97 euro neergelegd voor het item.

Stijlvol navy

Voor de viering van de tweehonderdste verjaardag van de Ateneo de Madrid, gooide Leti het over een andere boeg. Ze koos voor een navy blauwe gebreide jurk van Galcon Studio. De koningin stijlt haar outfit af met zwart suède Carolina Herrera-pump en een zwarte clutch. In haar oren draagt Letizia witte bloemen oorbellen die volledig matchen bij de geborduurde bloemen op haar jurk.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

En dat de Spaanse koningin haar hand niet omdraait voor een beetje recyclen, bewees ze ook dit keer weer. De outfit is een complete repeat, want letterlijk elk item hebben we haar eerder zien dragen. Bravo!

Bron: The Royal Fashion Police | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws