Sarah Ferguson mag bijzondere award in ontvangst nemen

'Wat een eer!'

Sarah Ferguson is natuurlijk regelmatig in de media te vinden als ex-schoondochter van wijlen Queen Elizabeth, maar buiten haar rol als Duchess of York werkt ze ook hard aan haar eigen carrière. En dat werpt z’n vruchten af!

Award

Zo deelde Fergie gisteren dat zij een heel bijzondere prijs in ontvangst heeft mogen nemen. Bij de Women Changing the World Awards werd het werk van de Duchess namelijk bekroond met een zogenaamde ‘Golden Heart Award’.

De hertogin ontving deze prijs voor haar harde werk op het gebied van liefdadigheid en humanitaire projecten. Op Instagram deelt Sarah enkele prachtige kiekjes van de bijzondere avond.

“Het was geweldig om omgeven te zijn door zo veel gelijkgestemde, buitengewone vrouwen, en om de kans te krijgen om te spreken bij zo’n hartverwarmende avond vol met gedeelde wijsheid en passie”, laat Fergie verder weten.

Ereplekje

Deze award mocht Sarah vorige week al in ontvangst nemen – slechts enkele dagen nadat duidelijk werd dat de hertogin niet bij de kroning van Charles aanwezig zou zijn. Dochters Beatrice en Eugenie, en Charles’ beruchte broer en Sarah’s ex-man, prins Andrew, mogen de ceremonie wel bijwonen.

Bij wijze van goedmakertje is de hertogin de volgende dag overigens wel aanwezig bij het feestelijke kroningsconcert. Daar zou ze zelfs een VIP-ticket voor hebben ontvangen. Kan ook Fergie toch het grote feest nog van dichtbij meemaken!

Bron: Instagram @Sarahferguson15, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws