Dit is het favoriete ontbijt van Meghan Markle

Makkelijk én lekker!

We zijn maar al te benieuwd wat een royal zoal eet op een dag. Gelukkig hebben we een paar recepten ontrafeld zodat we toch een kijkje in de koninklijke koelkast krijgen. Van de frisse BBQ-salade van Kate Middleton tot de citroencake van wijlen Queen Elizabeth en zelfs de favoriete pannenkoeken van koningin Máxima. En nu weten we ook wat het favoriete ontbijt is van Meghan Markle! 

Chiazaadpudding

In een oud interview, voordat ze de hertogin van Sussex werd, onthulde Meghan Markle de vijf voedingsmiddelen die ze altijd in haar koelkast heeft staan. “Hummus, wortels – omdat ik er gek op ben en vreemd genoeg ook mijn hond Bogart. Een green juice, amandelmelk en chiazaadpudding die ik elke week maak.” Deze pudding is volgens de hertogin ontzettend makkelijk om te maken en hartstikke lekker.

Zo maak je het

Wat heb je hiervoor nodig: chiazaden, melk (of een veganistische vervanger), ahornsiroop of honing en bessen of fruit om te serveren. Je moet er even voor naar de supermarkt, maar daarna is het ontzettend makkelijk om te maken. Voor de pudding combineer je twee eetlepels chiazaad, 125 milliliter melk en twee theelepels natuurlijke zoetsof in een pot of kom. Dek het af en laat het een nacht afkoelen, zodat de vloeistof door de chiazaden wordt opgenomen. De volgende dag is je ontbijt helemaal ready, en kun je het eventueel nog garneren met fruit en een scheutje ahornsiroop of honing.

Naar verluidt had de hertogin dit recept altijd in haar koelkast staan, en we willen geloven dat ze hiermee het hart van prins Harry heeft veroverd. We gaan dit recept meteen proberen!

Bron: Express.co | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws