Beau Monde tipt: leg je moeder in de watten met deze fijne Moederdag-cadeaus

Van fijne ruiker naar onvergetelijke wellness-ervaring.

Moederdag staat alweer bijna voor de deur – ben jij al helemaal klaar om je mams in ’t zonnetje te zetten? Wij delen de leukste tips waarmee je jouw moeder kunt laten weten hoeveel ze voor je betekent. Of uh, om zélf op je wishlist te zetten voor een welverdiende dag vol verwennerij.

Boeketje in de brievenbus

Grote kans dat je veel lieve moeders kent. Natuurlijk je eigen moeder, maar wat dacht je van je schoonmoeder, je bonusmoeder of je vriendinnen die mama zijn? Hen allemaal een bezoekje brengen op Moederdag is alleen niet te doen. Gelukkig kun je hen toch laten weten dat je aan hen denkt met een leuk brievenbuscadeau via Bloompost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bloompost.nl (@bloompost.nl)


Je kunt een boeketje droombloemen sturen (ja, die kan door de brievenbus), of schenk een mooie houten houder met plek voor bloemen een mooie foto of attent kaartje. Super mama brievenbusbloemen, verkrijgbaar voor €17,99. 

Rosefield

Speciaal voor Moederdag biedt Rosefield tot en met 14 mei 20% korting op gepersonaliseerde sieraden. Zo kun je dus prachtige armbanden of kettingen laten graveren met de initialen van jou of je moeder. Daar worden we blij van!

2 Coin Bracelet – €42 (€34 met korting)

Onvergetelijke dag

Natuurlijk kunnen fijne luxeproducten een goed cadeau zijn – maar samen lekker even eropuit is natuurlijk ook geweldig. Laat het klassieke ontbijtje-op-bed dit keer daarom eens voor je regelen, en neem je moeder mee op een verwenweekend naar Texel.

Bij Grand Hotel Opduin kun je namelijk een weelderig wellness-arrangement boeken voor Moederdag. Wandel ’s middags lekker over het strand, drink een kop koffie in een leuke strandtent en eindig je middag met een schoonheidsbehandeling in het hotel. Daarna lekker rozig aan tafel en wegdromen in de zachte bedden. En de volgende dag? Gewoon weer opnieuw! Dit is het ideale adresje om dichter bij elkaar te komen.

Of als een weekendje weg niet in de agenda’s past: een etentje kan er toch zeker wel vanaf? Trakteer daarom je moeder op Carstens deze Moederdag.

Er is geen betere manier om je moeder te verwennen op deze speciale dag dan te genieten van verse, seizoensgebonden gerechten met de beste nederlandse ingrediënten in een feestelijke sfeer. Elk gerecht komt met een prachtig verhaal, een tafelmoment met de chefs en genoeg plezier.

 

Geuren en kleuren

En ten slotte: met een fijne selectie verzorgingsproducten help jij het selfcare-momentje van je moeder naar een hoger niveau te tillen. Beau Monde heeft enkele luxe suggesties!

Wat dacht je van één van de heerlijk fleurige geuren van Bourjois?

Zo is er La Fantastique: een speelse en helder-bloemige geur. Voor een chique en verfijnd parfum kies je La Formidable, en voor een kruidige amber gourmand-geur is er La Magnétique.

Ook het Britse verzorgingsmerk Molton Brown heeft dit voorjaar een serie bijzonder fijne producten gelanceerd, waarmee je elk moederfiguur (jezelf incluis) blij maakt. Molton Brown lanceerde namelijk een Perfumed Soap-collectie.

molton brown

Deze multifunctionele zepen zijn ontworpen voor zowel hand als lichaam en verkrijgbaar in prachtige pasteltinten, in de iconische geuren Orange & Bergamot, Delicious Rhubarb & Rose en Fiery Pink Pepper. Elke zeep is verrijkt met hydraterende sheaboter en jojoba-olie, zodat je huid zacht en grondig verzorgd aanvoelt. De zepen zijn drie keer gemalen om luchtbellen en overtollig water te verwijderen voor het zachtste, meest romige schuim. Dat is nog eens een luxe selfcare-moment!

Beeld: Adobe Stock

 

Laatste nieuws