Lief: de zoete nickname van Kate voor Louis

De kleine prins wordt niet altijd bij zijn chique royal namen genoemd.

Hoewel het voor prins Louis tijdens het kroningsconcert zondag al bedtijd was, stond de jongste zoon van William en Kate maandagochtend wél klaar voor een actieve dag met de scouts. La Middleton herself was ook van de partij, en die onthulde een wel heel schattige bijnaam voor de kleine prins.

Scouting

Hoewel de kroning van Charles en alles wat daarbij hoorde afgelopen weekend niet bepaald kort van stof was, lijken de royals weinig last te hebben van vermoeidheid. Want niet alleen de kleine Louis, maar ook mama Kate én prins George en prinses Charlotte waren aanwezig op het scoutingterrein. Naast het gebruikelijke zwaaien, handjes schudden en lief lachen was er bij deze schattige royal aangelegenheid ook ruimte voor wat meer actie.

waleses big help out
Bron: NL Beeld

Bijnaam

Voor de koninklijke kids stond er gisteren namelijk geen royal-waardig maaltje op het menu, maar een set marshmallows – die de kroost hoogstpersoonlijk zélf mocht roosteren boven het vuur. Mama Kate kon de kookkunsten van Louis blijkbaar niet aanzien, want toen de kleine prins een stok in zijn handen kreeg en er even geen raad mee wist, riep de prinses: “Doe dat even in het vuur, Lou Bug.” Een bijnaam die we nog niet eerder gehoord hebben, maar wat is-ie schattig!

Bron: NL Beeld

Gezichtsuitdrukkingen

Tijdens de kroning stal prins Louis as usual de show met zijn gezichtsuitdrukkingen. Want het mag dan wel een chique aangelegenheid zijn met de nodige etiquette, soms moet je gewoon even gapen – zeker wanneer je als 5-jarige kleuter een veel te volwassen, serieuze rol moet innemen terwijl je eigenlijk gewoon met je speelgoedauto’s wil spelen. Toch, Louis?

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws