Gespot: Kates dromerige lentelook op de Buckingham Palace Garden Party

Een nieuwe look vond Kate duidelijk niet noodzakelijk op schoonvaders feestje.

Hoewel de officiële kroning van Charles er natuurlijk allang op zit, is het feest voor de Britse royals nog steeds niet afgelopen. Gisteren vond alweer de tweede Garden Party plaats, en natuurlijk verscheen de prinses van Wales daar op haar opperbest. 

Tuinfeest

Het was gisteren alweer het tweede tuinfeest in één week tijd: de Britse royals hebben het er maar druk mee. Namens zijn vader organiseerde prins William een niet zo bescheiden feestje in de tuin van huize Buckingham. Meer dan achtduizend gasten verzamelden zich op de grasvelden van de officiële Londense residentie van de vorst. De genodigden werden verwelkomd als erkenning voor hun openbare dienst en liefdadigheids- of gemeenschapswerk.

William

William zat dus in de feestcommissie, maar wat is de oudste zoon van Charles zonder zijn prinses? Precies – en dus verscheen La Middleton stijlvol als altijd aan Williams zijde. En hoewel de Garden Party een bijzondere aangelegenheid is die ter ere van haar schoonvaders kroon wordt georganiseerd, vond Kate het kennelijk niet noodzakelijk om een nieuwe outfit aan te schaffen voor het event.

Duurzame look

De look mag dan wel niet nieuw zijn, stijlvol is-ie zeker. De prinses van Wales droeg op het tuinfeest de matchende rok en blouse van Elie Saab in lichtblauw met doorzichtige mouwen en een strik om de hals die we al eerder bij Kate gezien hebben – maar ook in haar accessoires konden we weinig nieuws vinden: de zilveren Gianvito Rossi-pumps, de Elie Saab-clutch en zelfs de hoed van Philip Treacy zijn allemaal bewaard gebleven in Kates kledingkast.

Bron: NL Beeld

Een volledige gerecycelde look op schoonvaders dag: onverwachts, maar het valt niet te ontkennen dat het de prinses allemaal weer beeldig staat. Zal het dan nu echt voorbij zijn met alle kroningsfeestjes?

Bron: Instagram @royalfashionpolice, Royal UK | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws