Prinses Beatrice onthult lieve bonding-gewoonte met stiefzoon

De prinses deelde een lief, persoonlijk verhaal.

Hoewel Christopher Woolf, beter bekent als Wolfie, niet de echte zoon is van prinses Beatrice, heeft de royal in relatief korte tijd toch een warme band met het zoontje van haar man opgebouwd. Tijdens een jaarlijks event waarbij boekenprijzen worden uitgereikt, onthult de prinses een lieve gewoonte die ze deelt met haar stiefzoon.

Boekenprijs

Prinses Beatrice had dinsdagavond de eer om een speciale boekenprijs uit te reiken tijdens een jaarlijks evenement. Lief lachen en wat handjes schudden was uiteraard onderdeel van het programma, maar als kers op de taart hield de prinses ook een toespraak voor de genodigden – waarbij ze een zoet, persoonlijk verhaal deelde.

Toespraak

Tijdens de toespraak sprak ze over de liefde voor lezen van haar stiefzoontje. “Mijn stiefzoon, die nu zeven is, en ik kijken er reikhalzend naar uit om de boeken te ontvangen en ze samen door te nemen”, vertelde ze enthousiast. “We zijn opgegroeid in een wereld omringd door boeken en we kunnen het als vanzelfsprekend beschouwen dat niet iedereen zoveel geluk heeft. We moeten onthouden dat in een wereld van schermen, het de momenten van gemeenschap zijn, ook tussen ouders en kinderen, die we levend moeten houden”, aldus de prinses.

beatrice
Bron: NL Beeld

(stief)Moeder

Beatrice bevestigde in maart 2019 haar relatie met Edoardo Mapelli Mozzi, en werd daarmee de stiefmoeder van het zoontje dat Edoardo in een eerdere relatie met architect Dara Huang kreeg. De romance tussen hem en Beatrice ging in een sneltreinvaart: nadat ze in juli 2020 trouwden, kwam in september 2021 hun eerste dochtertje ter wereld. Inmiddels vormt het stel samen een gelukkig, samengesteld gezin. We zijn nu vooral benieuwd wanneer de kleine Sienna een grote zus wordt…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws