Linda Hakeboom geeft gezondheidsupdate: ‘Enorme opleving’

De documentairemaakster is alweer druk in de weer met nieuwe projecten.

Met een diagnose van borstkanker in 2020 en de tijd die daarop volgde, heeft Linda Hakeboom een aantal pittige jaren achter de rug. Gelukkig werd de documentaire-maakster vorig jaar kankervrij verklaard en gaat het inmiddels beter. Op Instagram deelt Linda een positieve gezondheidsupdate. 

Enorme opleving

“Het gaat zo goed met mij dat het soms eerlijk gezegd bijna te mooi voelt om waar te zijn”, vertelt Linda. “Sinds een maand of twee heb ik een enorme opleving in energie. Ik voel me een stuk minder snel overprikkeld, de wereld gaat ineens niet meer te snel om bij te houden.”

Niet de oude

Linda zit zeker niet stil. “Ik ben druk met het maken van een documentaire en het schrijven van een boek, dingen die het leven voor mij zoveel glans geven”, schrijft ze. “Ik kan weer terrasjes pakken met mijn vrienden zonder dat ik onder de tafel wil kruipen omdat alle geluiden te hard klinken.” En hoewel nog niet alles rozengeur en maneschijn is, is Linda wel erg positief. “Ik ben echt nog niet helemaal de oude, maar het voelt soms alsof ik er wel weer een beetje ben.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Hart onder de riem

Tot slot wil Linda iedereen die in hetzelfde schuitje zit een hart onder de riem steken. “Voor iedereen die op dit moment onder behandeling is en denkt: ik zit zó diep, zal ik me ooit weer iets beter gaan voelen… dat moment komt”, stelt ze. “Hoe ver weg dat ook voelt. Hou vol. Heel veel liefs van een heel blij mens.”

Bron: Grazia, Instagram @lindahakeboom | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws