De Weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Zingend naar je bestemming

Vanavond zijn er in sfeervolle locaties door heel Amsterdam verschillende watchparty’s voor het Songfestival georganiseerd. En om helemaal in stijl van A naar B te komen, heeft Uber de Sing-along Van geïntroduceerd.

sing along van

Laat jou en je vrienden door een Uber busje ophalen en naar een van de geselecteerde watchparty’s in het centrum brengen. In het busje, voorzien van landen-vlaggetjes en verenboa’s, kiezen passagiers hun favoriete Eurovisie sing-a-long liedjes uit het songmenu samengesteld door het Amsterdamse MEIJT. en kunnen ze de gehele rit meezingen. Zo kom je he-le-maal in Songfestival-sferen én arriveer je veilig en snel bij je watchparty naar keuze!

De Sing-along Van is vanavond van 18.00 tot 21.00 uur te boeken in de Uber-app.

Aan de bubbels met Veuve Clicquot

Champagnehuis Veuve Clicquot bestaat dit jaar 250 jaar en dat vieren ze met Solaire Culture, een wereldwijd reizende tentoonstelling die bezoekers helemaal onderdompelt in de wereld van Veuve Clicquot.

veuve clicquot

Van 12 mei tot 6 juni worden bezoekers verwelkomd in Piccadilly Circus, Londen. Hier kan men de ongekende tentoonstelling ‘Solaire Culture’ gratis ontdekken. Tickets zijn vanaf begin april verkrijgbaar via deze link.

Limited edition potje genieten

Wil je dit weekend jouw moeder eens in het zonnetje zetten met wat lekkers? Of laten we eerlijk wezen: heb je gewoon zelf trek in een zoete snack? Dan kun je nu genieten van een heel bijzondere selectie limited edition Nutella-potten.

Met de 12 limited edition LoveNL-potten daagt Nutella je uit om erop uit te gaan, en meer te genieten van de schoonheid van het land. Zo kun je direct wat last-minute inspiratie opdoen voor een uitstapje met jouw moeder.

Kijktips

We raken er niet over uitgepraat: vanavond is natuurlijk de zinderende finale van het Eurovisie Songfestival! Maar mocht de Eurovision-content je de neus uitkomen, dan is er gelukkig nog een hoop ander leuks om te kijken.

Zo is de dramafilm The Whale sinds gisteren te zien op Pathé Thuis, en is deze week de docudrama Queen Cleopatra op Netflix verschenen. En ach, als het tijd is voor heel wat anders, dan stem je af op Videoland. Daar is de documentaire My Massive Cock eerder deze week verschenen. En ten slotte: op discovery+ kun je nu genieten van gloednieuwe realityshow Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. Kortom: voor elk wat wils.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws