Zien: zo zag Victoria Koblenko er als klein meisje uit

We herkennen haar bijna niet terug.

Victoria Koblenko kennen we als een echte duizendpoot – acteren, presenteren, schrijven: Victoria kan het allemaal. Maar naast het feit dat ze ontzettend getalenteerd is, is ze ook nog eens onwijs knap. Daarom waren wij nieuwsgierig: hoe zag de actrice er als klein meisje eigenlijk uit? 

Beginnend actrice

Victoria werd op 19 december 1980 geboren in het Oekraïense Vinnytsja, en verhuisde op haar twaalfde met haar familie naar Nederland. Tijdens haar middelbareschooltijd, waarin ze blokte op het gymnasium, speelde ze al in wat reclamespotjes – maar de actrice brak écht door toen ze in 2000 de rol van Isabella Kortenaer in Goede Tijden, Slechte Tijden bemachtigde.

Knappe kop

En alsof een fulltime acteercarrière niet genoeg was, volgde Victoria niet één, maar twee studies tijdens haar rol in GTST. Dat de actrice ongelooflijk slim is, bewees ze wel toen ze de Gouden Talenknobbel won voor het feit dat ze Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans én Duits vloeiend spreekt.

Carrière in Rusland

Victoria heeft dan ook naast grote, Nederlandse titels als Homies, Huisvrouwen bestaan niet en Fuck de liefde ook Russische films en series op haar naam staan. Zo maakte ze in 2007 haar debuut in Moskou met de Russische remake van De Erfenis, speelde ze in 2015 in de in Moskou gemaakte serie Blind Date en bemachtigde ze in 2016 de hoofdrol in de succesvolle Russische komedie Girls don’t give up.

Beauty

Hoewel Victoria inmiddels 42 is, kunnen we dat er absoluut niet vanaf zien. De actrice behoort wat ons betreft tot de knapste vrouwen van Nederland, en ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Op Instagram geeft Victoria haar volgers een kijkje in haar leven, en deelt ze met enige regelmaat de meest prachtige foto’s. En hoewel er vaak de meest beeldige selfies en bikini-kiekjes voorbij komen, zijn oudere foto’s ver te zoeken op haar profiel. Gelukkig hebben we na lang scrollen toch eentje gevonden. En wat voor een!

De actrice deelt een zwart-wit foto die geschoten is toen ze een jaar of vier was. Het is dat ze in de caption bevestigt dat zij het inderdaad is op het kiekje, want anders hadden we het nooit gezien – alhoewel ze echt ontzettend schattig was. “Ik heb jullie nodig”, schrijft Victoria. “Kiy (haar zoontje, red.) en ik lobbyen bij Lev (haar man, red) voor een hond en we kunnen alle hulp gebruiken, dus please help ons hem te overtuigen.”

Gezin

Victoria is sinds 2003 samen met ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko, die net als zij uit Oekraïne komt. Vijf jaar later maakten ze een einde aan hun relatie, maar in 2015 bleek hun liefde toch te sterk en kwamen ze weer bij elkaar. Een jaar later werden ze ouders van een zoontje, Kiy.

Heel veel deelt de actrice niet over Kiy, maar af en toe verschijnt er een kiekje van haar zoontje op Instagram.

Zoals hier, toen op het EK Nederland tegen Oekraïne speelde. Volledig in beeld komt Kiy niet, maar van wat we kunnen zien kunnen we constateren dat hij zeker wat weg heeft van moeders!

Bron: Wikipedia | Beeld: NL Beeld, Instagram @vkoblenko

Laatste nieuws