Zien: Sarah Ferguson deelt lieve nieuwe foto met dochters

Bescheiden als ze is, nam Fergie genoegen met alleen het kroningsconcert.

Hoewel Charles zijn ex-schoonzus Sarah Ferguson geen uitnodiging stuurde voor zijn officiële kroningsceremonie, gunde hij haar wél een VIP-ticket voor het daarop volgende concert. En daar heeft Sarah met volle teugen van genoten, als we haar Instagram mogen geloven. 

Lieve woorden

Op Instagram deelt Sarah een lieve foto met haar twee dochters Beatrice en Eugenie. “Afgelopen weekend bij het Coronation concert met mijn meiden”, schrijft ze. “Ik voelde me zo gelukkig om uitgenodigd te zijn en mee te nemen in wat een fascinerend concert was, en magische optredens. Om er samen van te genieten was zo’n eer en ik ben diep dankbaar.”

 

Link tool: post not found

Kritiek

Sarah mag dan wel blij zijn met de uitnodiging voor het kroningsconcert, voor de ceremonie behoorde ze níet tot de ruim 2000 genodigden – iets waar eerder in de Britse media behoorlijk wat commotie over ontstond. The Independent schreef daarover: “Ze heeft Charles en Camilla enorm gesteund en wil niet dat het over haar gaat. De hele dag draait om de nieuwe koning en het succes van zijn bewind, maar ze is altijd een voorstander geweest van de koninklijke familie en wijlen de koningin zou ongetwijfeld gewild hebben dat ze erbij was.”

Goedmakertje

Dochters Eugenie en Beatrice waren wél van de partij, net als schandaalroyal prins Andrew. Wellicht heeft Charles als gevolg van de verbaasde krantenkoppen zijn ex-schoonzus als goedmakertje op het laatste moment toch nog maar een ticket door de brievenbus gegooid. Welja, als je dan tóch maar voor één van de twee wordt uitgenodigd, dan liever Katy Perry dan een eindeloze dienst van ceremoniële situaties, toch?

Bron: Instagram @sarahferguson15, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @sarahferguson15

Laatste nieuws