Stéphanie van Monaco duikt op in zeldzaam kiekje naast ex-man

Ondanks haar roerige liefdesverleden lijkt Steph nog prima met haar ex door één deur te kunnen.

Ze was ooit een popster, rende weg met het circus, datete met coureurs en acteurs, maar anno nu is prinses Stéphanie van Monaco een rots-in-branding voor haar broer en een graag gezien gezicht in Monaco.

Roerig liefdesleven

Ze ging van een coureur, naar een acteur, naar een nachtclubeigenaar, naar een notoire playboy, naar haar bodyguard, naar een tweede beveiliger, naar een olifantendresseur, en eindigde bij een acrobaat. En daarna zette Stéphanie een punt achter haar roerige liefdesleven. Eindstand: twee huwelijken, twee echtscheidingen, en drie kinderen.

Het zal je niet verbazen dat Stephs vader, prins Rainier, niet helemáál te spreken was over de romantische keuzes van zijn dochter. Afijn – zelf heeft de prinses er nul spijt van. Zo blikte ze ooit terug in gesprek met Le Figaro, en stelde: “Ik heb nergens spijt van. Ik vind het heel goed. Als ik iets moest veranderen, al was het maar een seconde, dan zou ik niet de vrouw zijn die ik nu ben.”

Reünie

Hoewel Stéphanie anno nu haar lijst met minnaars zoveel mogelijk buiten de spotlights houdt, deelt haar kroost soms wél kiekjes waarop hun beide ouders te zien zijn. Zo ook Pauline Ducruet, haar dochter met bodyguard (de eerste van de twee) Daniel Ducruet.

Pauline, die zelf bijklust als designer en zakenvrouw, vierde afgelopen week haar verjaardag. En ondanks de royal roots van la Ducruet, werd dat ‘heel gewoon’ gehouden met een dinertje met pa en ma. Hier deelde ze een kiekje van via social media, dat je hier kunt bekijken. In de zeldzame foto zien we Daniel, Paulien en Stéphanie gezellig saampjes poseren achter een indrukwekkende verjaardagstaart.

De bodyguard

Stéphanies relatie met Daniel kon eerst niet op de goedkeuring van haar vader rekenen. Zo komt Daniel uit een eenvoudig milieu, is hij al eens gescheiden en werkt hij in een vishandel en een dierenwinkel voordat hij een baantje in het paleis weet te bemachtigen. Stéphanie trekt zich weinig aan van de bezwaren uit koninklijke kringen, en bekroont haar romance in 1992 en 1994 met de komst van kinderen Louis en Pauline.

Rainier zwicht, hij gunt zijn kleinkinderen een legitieme status en hij keurt het huwelijk tussen Stéphanie en Daniel goed. Een sprookje wordt de echtverbinding niet. In 1996 wordt Daniel gefotografeerd met stripteaser en ‘Miss Blote Borsten’ Fili Houteman – niet lang daarna wordt de scheiding ingezet. Gelukkig kunnen de twee anno nu weer prima met elkaar door één deur.

Bron: Daily Mail, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / Abaca Press

Laatste nieuws