Wow: zo zagen de meiden van OG3NE er vroeger uit!

Herken jij ze nog terug?

We kennen ze inmiddels als een glamoureus drietal met feilloze harmonieën en een breed scala aan glitteroutfits. Maar als we eens in de OG3NE-archieven duiken, dan vinden we daar heerlijke meezinghitjes zoals Adem in, Adem uit en Fout Ventje. Herinner jij je de Lisa, Amy, en Shelley van vroeger nog?

OG3NE

Ze maken inmiddels alweer verschillende jaren furore onder de naam OG3NE: tweeling Amy en Shelley en zus Lisa verschenen na een periode buiten de spotlights opeens weer op de buis in het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Tijdens hun zogenaamde blind audition vertolkten de drie dames de Destiny’s Child-versie van Emotion. Een gouden greep: drie diva’s met elk een dijk van een stem – het is een perfecte match voor het trio.

Het levert bovendien fantastische tv op, wanneer zij hun harmonieën inzetten en twee van de vier juryleden binnen enkele seconden omdraaien. Na slechts enkele regels loepzuivere zang zijn ook de twee andere leden van de jury overtuigd, en is de comeback van de zussen een succes. “Ik ken ze!”, roept Trijntje nog enthousiast.

Junior Songfestival-sterren

“Ja dat zijn die zusjes, toch?”, vraagt Trijntje als de dames uitgezongen zijn. Met ‘die zusjes’ bedoelt de showbizz-veterane natuurlijk de Nederlandse inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival van 2007. Toen nog niet onder de naam OG3NE, maar gewoon, als Lisa, Amy & Shelley.

Dat Trijntje hen direct wist te herkennen was overigens nog best een wonder, want de zussen waren flink opgegroeid sinds hun eerste Songfestival-verschijning. Benieuwd hoe de zussen er destijds uitzagen? Klik dan door naar de volgende pagina…

Laatste nieuws