Prinses Charlene straalt in nieuwe haarkleur bij glamoureus evenement

De prinses toont zich een vorstelijke brunette!

Dit weekend was het eindelijk tijd voor weer een stukje glamour vanuit Monaco! Na verschillende business casual outfits bij rugby- en tenniswedstrijden, verschenen Charlene en Albert bij de zogenaamde ‘Maria Callas’ awards weer helemaal in ’t net. Ster van de show? Dat was ongetwijfeld Charlenes nieuwe haarkleur!

Donkere gloed

We hadden het al voorspeld, eerder dit jaar: Charlene’s bekende blonde kapsel leek steeds donkerder te worden. Nu heeft Char natuurlijk in het verleden ook wel eens gekozen voor een donkerblonde, karamelkleurige coupe. Maar afgelopen vrijdag maakte Hare Doorluchtige Hoogheid haar opwachting met een kort koppie in’t donkerbruin.

charlene albert
Beeld: NL Beeld / The Photo One

In een diepblauwe, asymmetrische japon was Charlene een prachtige verschijning bij de feestelijke aangelegenheid. Ook leuk natuurlijk als manlief een outfit aantrekt die lekker matcht bij je kleedje, zoals Albert in z’n donkerblauwe pak.

Awards

Het prinselijk paar kwam overigens niet zomaar opdagen bij de ceremonie. Zij mochten namelijk zelf een prijs in ontvangst nemen! De Maria Callas-awards werden dit jaar voor de derde keer georganiseerd, en staan in het teken van de lokale kunst en opera.

Natuurlijk geldt dat een beetje royal niet zomaar voor elke award kan op komen dagen die zij ontvangen. Maar daarom was er weer, helemaal noblesse oblige, een goed doel aan het feestje gekoppeld.

Eensgezind

In de matchende outfits tonen de Dooorluchtige Hoogheden zich weer lekker eensgezind. Ook fijn: Charlene heeft daadwerkelijk weer eens een glimlach op haar gezicht! Al met al lijken de twee nog eens het signaal af te willen geven dat ze écht helemaal happy zijn.

Eerder dit jaar deden er namelijk nare geruchten over een mogelijke scheiding de ronde. Maar zeg nou zelf: ze zien er toch hartstikke gelukkig uit?

Bron: Maria Callas Awards, Libelle, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / The Photo One

Laatste nieuws