De Weekendtips van Beau Monde

Van kunst en cultuur tot spannende kijktips om voor binnen te blijven!

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Royale garderobe

Als je voor je fashion-inspiratie regelmatig naar de Nederlandse royal ladies kijkt, dan hebben we leuk nieuws! Van 18 tot en met 20 mei zijn er namelijk de LaDress Sample Sales.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LaDress (@ladress)

Hier vind je allerlei outfits – van blouse tot pak en natuurlijk de nodige japonnetjes – met flinke kortingen. Ook is er een breed scala aan maten beschikbaar, van XXS tot XXL. Nieuwsgierig geworden? Een gratis tijdslot reserveren voor je bezoekje doe je hier.

Wanneer:

18 – 20 mei

Waar:

World Fashion Centre, Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam

Kunst bij de zuiderburen

Antwerpen staat dit weekend helemaal in het teken van de kunsten! Met het Antwerp Art Weekend kun je op allerlei manieren kennismaken met kunst in al z’n vormen. Mocht je nu niet weten waar te beginnen met dit weekend vol culturele hoogstandjes, dan kun je terecht bij de organisatie Kunst Aan Zet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kunst Aan Zet (@kunst_aan_zet)

Zij organiseren namelijk verschillende gallery hopping-tours en nemen je mee op sleeptouw langs de beste galerijen en verborgen pareltjes die Antwerpen te bieden heeft. Het volledige programma van het Antwerp Art Weekend vind je hier, en een tour met Kunst Aan Zet boek je hier.

Wanneer:

18 – 21 mei

Waar: 

Door heel Antwerpen

Cultureel toeven

Als je dan toch kiest voor een weekendtrip naar Antwerpen, dan hebben we ook meteen een fijne tip voor je onderkomen: bij hotel FRANQ adem, slaap en proef je kunst.

hotel franq

Het 18e-eeuwse gebouw is een sterk staaltje architecturaal werk op zich, waar je allerlei bijzonderheden ontdekt. Chef Tim Meuleneire tovert daarnaast creatieve hoogstandjes als kunstwerken op je bord in hun sterrenzaak. Hier vind je meer informatie, kun je direct een verblijf boeken, of heb je de optie om een tafeltje te reserveren in het luxe restaurant.

Kijktips

En as usual delen we nog een aantal fijne kijktips, mocht het wisselvallige weertje van dit weekend je niet blieven. Op SkyShowtime kun je bijvoorbeeld lekker griezelen bij de bloedstollende serie Yellowjackets. Het volledige eerste seizoen én de eerste aflevering van seizoen 2 zijn vanaf nu te streamen. Elke zaterdag verschijnen er vanaf nu nieuwe afleveringen van het tweede seizoen.

Nog niet klaar met de spanning? Dan is op Pathé Thuis nu de M. Night Shyamalan-film Signs te zien. Als je juist trek hebt in glamour en overdaad, dan zit je goed op Netflix. Daar kun je sinds gisteren genieten van het zesde seizoen van Selling Sunset – met alle vastgoed-drama, designer-outfits, en romantische uitstapjes die daarbij horen. Op Videoland verschijnt morgen bovendien het twaalfde seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills – mocht je nog niet aan je reality-quotum zitten na Selling Sunset. Veel kijkplezier!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws