Oeh: Sarah Ferguson hint op uitgerekende datum dochter Eugenie

Komt die tweede Brooksbank-baby misschien eerder dan we verwachten?

Inmiddels weten we al even dat de Yorkse prinses Eugenie in verwachting is van haar tweede kindje. Maar wanneer we de kleine spruit mogen verwachten? Dat werd vaag gehouden. Oma Sarah Ferguson licht nu echter een tipje van de sluier over haar verwachte kleinkind.

Derde kleinkind

Natuurlijk heeft Sarah Ferguson al een aantal jaren ervaring als grootmoeder. Dochter Eugenie en manlief Jack Brooksbank hebben samen zoontje Jack, en Eugenie en haar grote liefde Edo Mapelli Mozzi hebben samen dochtertje Sienna en Edo’s zoontje uit een eerdere relatie, Christopher. En die rol van super granny? Daar voelt Fergie zich helemaal gelukkig mee.

Zo reageerde ze begin dit jaar al op het nieuws dat er een tweede Brooksbank-telg in aantocht was met de mededeling dat ze in ‘granny heaven‘ was.

Datum

Hoewel de bevallingsdatum van Eugenie steeds dichterbij komt, hebben we haar de afgelopen weken nog volop royal duties zien aftikken. Zo begaf zij zich vorige maand (letterlijk) met baby aan boord bij een natuurbeschermingsorganisatie, en verscheen ze uiteraard met haar man, zus, schoonbroer, én neef Harry bij Westminster Abbey voor de kroning.

In gesprek met ¡Hola! TV verklapt Eugenies moeder nu meer over de langverwachte Yorkse spruit. “We weten nog niet wat voor geslacht het gaat zijn”, deelt Sarah. “Maar de baby is uitgerekend rond het eind van mei, geloof ik. Dus dat kan elk moment gebeuren.”

Super-oma

In hetzelfde interview claimt Sarah bovendien opnieuw de titel van absolute super-oma. Zo stelt ze dat ze ‘één van de beste oma’s ooit’ is, omdat zij naar eigen zeggen ‘denkt als een driejarige’.

In januari dit jaar kondigde prinses Eugenie aan dat zij haar tweede spruit verwacht. Met een zoet kiekje met zoontje August maakte ze het nieuws wereldkundig. “We zijn zo excited om te kunnen delen dat er deze zomer gezinsuitbreiding zal zijn”, viel er toen te lezen. Die zomerbaby lijkt er nu dus wellicht eerder aan te komen dan we hadden verwacht, als we Fergie mogen geloven!

Bron: Tatler | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws