Zien: deze dames zijn de ex-vriendinnen van prins Harry

Dit zijn de dames met wie prins Harry gedatet heeft vóórdat hij met Meghan trouwde.

Inmiddels zijn prins Harry en zijn Meghan al weer een flink aantal jaren gelukkig met elkaar. Hoewel hun relatie niet onomstreden is, en zij hun verhouding met de royals grotendeels op scherp hebben gezet, zijn de twee samen een absoluut dream team, als we hun interviews, serie, podcast, en memoires mogen geloven. Maar voordat Meghan in het vizier kwam, werd Harry aan heel wat andere vrouwen gelinkt. We zetten ze voor je op een rijtje. Van niet-bevestigde dating rumours tot serieuze relaties.

1. Natalie Pinkham (2003)

Natalie Pinkham
Natalie Pinkham in 2005 (Beeld: NL Beeld)

Natalie Pinkham, een Britse presentatrice van sportprogramma’s, heeft in 2003 een korte relatie gehad met de prins. Als we Us Weekly moeten geloven in ieder geval. Hoewel er nooit veel over de relatie naar buiten is gekomen, zouden ze altijd bevriend zijn gebleven na de korte fling. Inmiddels is Pinkham getrouwd en heeft ze twee kinderen. Overigens is de Duke of Sussex niet Natalies énige koninklijke connectie.

Zo is de presentatrice namelijk ook goed bevriend met de kinderen van prinses Anne, en is ze al meer dan eens aan de zijde van Zara Tindall en Peter Phillips bij paardensportevenementen gespot, zoals hier links op de foto in 2022.

natalie pinkham
Beeld: NL Beeld

2. Cassie Sumner (2003)

Voordat Cassie de prins ontmoette in Chinawhite (een nachtclub in Londen) in 2003, had ze ook al een relatie met acteur Russell Brand. Ze deelde het verhaal van haar nacht met de prins met The Daily Mail. We houden het classy, natuurlijk.

cassie sumner
Beeld: NL Beels

“Hij maakte oogcontact terwijl ik bij de bar stond en nodigde me uit om bij zijn vrienden te komen zitten aan een privétafel. Al snel begon hij me te knuffelen”, is hoe ze haar verhaal begon. Een relatie met de prins zag Cassie naar eigen zeggen niet zitten. “Ik zie mezelf niet uitgenodigd worden voor een kopje thee met prins Charles en Camilla”, stelde ze destijds.

Na Cassie volgde één van Harry’s meest bekende, serieuze relaties: die met Chelsy Davy. Maar dat was niet de enige dame die zijn hart veroverde. Benieuwd wie nog meer het hart van de prins veroverd zouden hebben? Klik dan naar de volgende pagina.

Laatste nieuws