Yes: Selling Sunset seizoen 6 is vanaf vandaag te zien

De grote afwezige: Christine Quinn.

Goed nieuws voor fans van de Netflix-show Selling Sunset! De glamoureus makelaars uit Los Angeles komen weer bij elkaar om onmogelijke dure huizen te verkopen, uiteraard met het nodige drama. Toch zal het dit seizoen iets rustiger worden, want dramaqueen Christine Quinn is dit seizoen niet te zien. Geen zorgen, want er komen weer twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group. Drama incoming!

Nieuwe afleveringen

Vanaf vandaag kunnen we ons weer allemaal opsluiten in huis, want dan gaat het gloednieuwe seizoen van start. Nadat Chelsea vorig seizoen haar intrede maakte, worden we ook dit seizoen weer getrakteerd op twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group: Nicole Young en Bre Tiesi. Spannend!

Natuurlijk zijn vertrouwde gezichten van het programma Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Emma Hernan, Amanza Smith en Mary Fitzgerald er ook weer bij. Helaas zien we Christine niet meer terugkeren in het nieuwe seizoen. Dit omdat ze het behoorlijk aan de stok heeft gekregen met een aantal van haar collega’s, waaronder met Mary, Heather, Chrishell en Emma. Too bad!

Zevende seizoen

Ook de opnames voor het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment alweer in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij aanwezig, maar Heather schitterde in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelde ze onlangs aan E!News. “Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd”, gaf ze toe. “Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is.”

Eerder maakte Maya al bekend dat we haar niet gaan terugzien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws