Ah! Peter Gillis heeft een vervanger voor Nicol gevonden

'Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven', luidt de beschrijving van het nieuwe seizoen.

Het zit nog vers in ons geheugen gegrift: de break-up tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. En hoewel we Nicol best vaak langs zien komen op onze socials en ze duidelijk heeft laten weten dat ze verder is gegaan met haar leven, was het rondom Peter best stil. Tot nu! Want wat blijkt? De Massa is Kassa-ster heeft inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven gevonden. 

Vervanging

Morgenavond is het dan eindelijk zover: dan kunnen we weer genieten van alweer het tiende seizoen van de kijkcijferhit Massa is Kassa. Er is natuurlijk een heleboel verandert, want ons Nicolleke is vertrokken en Peter is weer single. Toch lezen we in de omschrijving van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen dat Peters ex al lang en breed vervangen is. “Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin maar personal assistant Klaartje”, staat er.

Plannen op de schop

Hoewel Nicol natuurlijk niet meer op de voorgrond te zien is in het programma, zal ze op de achtergrond nog wel degelijk voorbijkomen. “De familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken”, luidt de beschrijving van de eerste aflevering van het komende seizoen. “En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop.”

Mieke en Johnny

Nog een vraag die veel Massa is Kassa-kijkers hadden over het komende seizoen, is of we huisvrienden Mieke en Johnny nog wel terug zouden zien na het vertrek van Nicol. Voor fans van dat stel hebben we goed nieuws: we gaan hen absoluut terugzien in het nieuwe seizoen.

Bron: Tips & Weetjes, Love Reality | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws